fbpx
Skip to main content
Zadrugari

ODMAH DA JE IZBACE - SVI SU BESNI: Stiglo NAREĐENJE PRODUKCIJE: Miljana napravila OZBILJAN PREKRŠAJ

Foto: TV Pink printscreen
Opet i opet...

Na adresu Bele kuće je stiglo pismo Velikog šefa koje je okupilo sve zadrugare za crni sto (ili je bar tako trebalo da bude). Ukućani su obavešteni da među sobom moraju da izaberu najzavidniju osobu.

Vladimir Tomović je kao ovonedeljni vođa pročitao pismo Velikog šefa, a na zadrugarima je da izglasaju ko od zadrugara treba da ponese ovu titulu.

- Dragi zadrugari, Veliki šef ima kratko i jasno pitanje za vas. Ko je najzavidniji zadrugar? Potrebno je da svako od vas obrazloži zbog čega tako misli, budite iskreni - glasilo je pismo Velikog šefa.

Ono što je posebno interesantno je to da Miljana i Zola nisu prisutni na sastanku, što je izazvalo gnev publike na društvenim mrežama. Bes određenog dela gledalaca se taloži već neko vreme, jer je Kulićeva vukla poteze koji su razbesneli sve, a prema mišljenu određenog broja gladalaca bije adekvatno kažnjena. udaranje Zole šoljom, kao i vređanje ćerke janjušu.

Ipak, sa druge strane, produkcija često izlazi u susret Miljani zbog malog Željka, ne želeći da dete oseti nedostatak majke. Ipak, Kulićeva razumevanje i dobrotu produkcije često zloupotrebljava, te je samo pitanje vremena kada će napraviti incident koji će biti "kap koja prliva čašu" o kada će biti ispraćena sa imanja.

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo.

 

 

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd