fbpx
Skip to main content
Ana Korać, David Dragojević i Aleksandra Subotić

OGLASILA SE ALEKS: Istina je, otišla sam od Davidove mame! Evo GDE ću živeti - ODLAZIM iz Kaluđerice

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga/Paparazzo lov
Nastavlja dalje...

Aleksandra Subotić je rešila da spakuje kofere i vrati se u Beograd iz Novog Sada, gde je nekoliko meseci živela kod Biljane Dragojević, majke svog sada već bivšeg dečka Davida Dragojevića. Iako je odbijala da naousti njegovu kuću i nakon što joj je poručio da među njima više nema ničega, te da on voli Anu Korać, Aleksandra je tek sada shvatila da David nije vredan njenog žrtvovanja. Subotićeva je rešila da otvori dušu i otkrije kakvi su joj planovi za budućnost i kako se oseća nakon što se vratila u dom oca Karađorđa Subotića.

- Odlučila sam da odem od Davidove majke jer moram da se smirim i da sredim svoj život. Od kada sam izašla iz rijalitija, nisam znala gde udaram. Samo sam razmišljala o Davidu i Ani, a ne o sebi i svom životu. Danima sam razmišljala šta ću da radim i kako da se odvojim od svega i onda sam shvatila da je najbolje da se vratim u tatinu kuću u Kaluđerici sa ćerkom - započinje priču Aleksandra.

David Dragojević i Aleksandra Subotić
David Dragojević i Aleksandra Subotić
Foto: TV Pink printscreen/Amidži šou - Instagram/sandrasuboticss

- Kuća u Kaluđerici je velika, a za mene i ćerku postoji ceo jedan sprat sagrađen. Sve je novo i izgleda kao dom za devojčice, a tako se i osećam, kao tatina devojčica koja ima prelepu ćerkicu - rekla je Aleksandra koja ne planira da ostane da živi kod tate, već če se preseliti u Novi Sad zbog Magdalene, koja tamo idenu vrtić.

- Pošto mi ćerka ide u vrtić u Novom Sadu, ne želim to da izgubim. Samo još malo da se smirim i sredim život, preseliću se tamo. Našla sam neke stanove u luksuznom delu, pa ćemo uskoro da se preselimo - kaže ona za "Alo".

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd