fbpx
Skip to main content
Zilha Karišik Fetić, Edis Fetić Edo i Dragana Mitar

OGLASILA SE EDOVA ŽENA NA INSTAGRAMU: U Zadruzi potpuni HAOS, a ona objavila fotku - SETAN pogled

Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa - TV Pink printscreen/Zadruga 3
Zbrka...

U rijalitiju "Zadruga 3" - potpuna zbrka. Ne zna se ko je s kim, ko je u vezi, ko koga vara, ko koliko paralelnih veza ima... U centru pažnje su Edis Fetić Edo i Vladimir Tomović, s kojim se igra Dragana Mitar.

Bivša modelsica je u nekoliko navrata pominjala "Gospodinu Torti" da se sa Crnogorcem samo igra i da njega zapravo voli, ali je potom (pa i sinoć) bila bliska sa Vladom. Oni su se sinoć držali za ruke, a u jednom momentu ju je Tomović poljubio u ruku.

Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić i Dragana Mitar
Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić i Dragana Mitar
Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa - TV Pink printscreen/Zadruga 3

Prosto rečeno - potpuni haos. Pogotovo kada se na to dodaju i Siniša Dragutinović, Draganin još uvek zakoniti suprug, kao i Zilha Karišik Fetić, Edova još uvek zakonita žena, koji se s vremena na vreme pominju kao potencijalni zadrugari.

Za to vreme, supuga "Gospodina Torte" u spoljašnjem svetu ćuti kao zalivena. Ona ni reč nije rekla o rijalitiju, a od samog skandala i na društvenim mrežama je ređe aktivna.

Zilha Karišik Fetić
Zilha Karišik Fetić
Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa

Sada se oglasila na Instagramu (fotografija iznad), ali opet ni reči o "Zadruzi". Zilha je objavila stori sa njenim selfijem. I dok je haos u Šimanovcima sve veći, ona ćuti - setnog pogleda...

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd