fbpx
Skip to main content
Milojko Božić, Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović

POŽGAJEVA MAMA SE UKLJUČILA U PAKAO PAROVA: Evo ŠTA joj je uradio Milojko! A Milijana pobegla Aleksandru

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Šou program...

Paklena dešavanja u luksuznoj zemunskoj vili otkad su u rijaliti "Parovi 7" ušli Milijana Bogdanović i Milojko Božić - par između kojeg je 53 godine razlike. Sve se dodatno zakomplikovalo kad je u čitavu priču uleteo i Aleksandar Požgaj i uneo seme razdora između nesvakidašnjih ljubavnika.

Danas je Požgaja sačekalo iznenađenje. Na njegovo veliko oduševljenje uživo se javila njegova majka Nada koja je pozdravila sina i sa njim nakratko porazgovarala.

- Samo da znaš da te sin najviše voli - rekao joj je Aleksandar, a onda je obavestio kako stoje stvari u slučaju sa Milijanom i Milojkom:

- Sve je kako treba. Milijana je jedna fina i lepa devojka, prirodna, a Milojko je jedan klasični folirant - dodao je bivši političar.

- Vidim sine, vidim - kazala je Nada, a onda se obratila Božiću i tražila mu da joj nešto učini:

- Jel može on da otpeva pesmu "72 dana" za mene - pitala se Požgajeva majka.

Milojko je odmah pristao i zapevao je: "Sedamdeset i dva dana na mom srcu leži rana, nije rana od bolesti već od tuge i žalosti...", a učesnici su mu aplaudirali.

Milojko Božić, Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj
Milojko Božić, Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7

Iako mnogi smatraju da je Bogdanovićeva već pala na Aleksandra, ali da se plaši da sebi prizna emocije koje oseća prema bivšem političaru, ona se potom žalila cimerkama na to što joj je Požgaj prišao. Ali i što pije - te je ubrzo pobegla kod verenika.

- Šta treba da popije alkohol da bi se usudio da mi priđe? Praviću mu haos kad je trezan, videće - govorila je Bogdanovićeva, a potom je potrčala kod svog verenika.

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
16 Beograd