fbpx
Skip to main content
Miljana Kulić

PROCURILA STROGO ČUVANA TAJNA Miljana dva puta mesečno MORA DA IZLAZI iz Zadruge ZBOG... DOKAZ IZ SUDA

Foto: TV Pink printscreen
Au!

U "Zadruzi" je sinoć organizovana žurka povodom 25 godina postojanja televizije Pink, a tokom proslave došlo je do svađe između Miljane Kulić i Ivana Gajića.

- Gospodin "Informer P*šikarović". Ja tebi ne želim da budem zanimljiva, ljudima jesam. Hajde reci šta misliš o meni - provocirala je Miljana Ivana Gajića.

- Ti si dvorska luda - odgovorio joj je Gajić.

miljana-kulic
Foto: Srbija Danas

- Ako mi je to najveća mana, onda sam srećan. Ti nisi kompetentna da bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo p*deri i k*rve. Što bih ja tebe zvao "k*rvićkom", ja ne umem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje - pričao je Gajić.

- Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vređa. Kakav si ti novinar? Ti si ovde rijaliti igrač - uzvratila mu je Miljana.

- Ti ovde služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovde kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovde svaka svađa p*nis - nastavio je Ivan, a Miljana je onda apelovala na čelnike produkcije da osobe gej orijentacije ne ubacuje, na šta je Ivan šokirao sve otkrićem:

- I neka bude što manje učesnika sa "F" dijagnozom. Sudska presuda je bila da moraš dva puta mesečno da ideš kod psihijatra - vikao je Gajić ,na šta se Miljana u momentu sledila, o nda je tražila da da dokaz za svoju tvrdnju.

Celu svađu možete poslušati u videu:

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd