Skip to main content
Marko Osmakčić

PRVA BOLNA ISPOVEST MATEE L. - otkrila sve o OSMAKČIĆIMA i UŽASU koji je PRETPELA kad je ZATRUDNELA

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Marko Osmakcic
Pretužno!

Ime Matee L. iz Zagreba u žižu javnosti došlo je tokom trajanja rijalitija "Zadruga", kada se Marko Osmakčić obratio svom ocu Franju rečima da "uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu", a nakon što je saznao da je njegova tadašnja partnerka Viktorija Mitrović ostala trudna.

UPUTILI ŠAMAR PRODUKCIJI! Dalila i Car se prostački BAHATE: Veliki šef doneo HITNU ODLUKU

UPUTILI ŠAMAR PRODUKCIJI! Dalila i Car se prostački BAHATE: Veliki šef doneo HITNU ODLUKU

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Zbog nepoštovanja PRODUKCIJE i menjanja pravila, zadrugar popio ŽESTOKU KAZNU!

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Zbog nepoštovanja PRODUKCIJE i menjanja pravila, zadrugar popio ŽESTOKU KAZNU!

ALEKS UHVAĆENA U KRAĐI! Bez blama uzela OVO u programu uživo - nije videla da je snimaju?! ŠOK! (FOTO)

ALEKS UHVAĆENA U KRAĐI! Bez blama uzela OVO u programu uživo - nije videla da je snimaju?! ŠOK! (FOTO)

Nakon što je Franjo Osmakčić izrežirao sopstvenu smrt kako bi na prevaru izveo svog sina iz rijalitija "Zadruga", pojavile su se i glasine da je Markov otac glavni krivac za to što je Matea izgubila bebu neposredno pred porođaj, a što je on u video-obraćanju sa sinom nakon skandala demantovao.

Ipak, Kurir Stars tvrdi da je došao u kontakt sa tajanstvenom Zagrepčankom Mateom, koja je duboko uznemirena zbog toga što se njeno ime pojavilo u javnosti. Ona je, navodno, odlučila da otkrije celu istinu o svom odnosu sa Osmakčićima, ali je iz tobožnjeg straha za ličnu bezbednost zamolila novine da ne spominju njeno puno prezime, kao i da ne objavljuju njenu fotografiju. 

- Ovo je prvi i poslednji put da govorim o Marku i Franji. Na Osmakčiće sam zaboravila i krenula dalje, ali sam nedeljama loše zbog toga što sam pomenuta u "Zadruzi". Ne mogu da se smirim, jer me njih dvojica svojim lažima i pominjanjem podsećaju na ono što mi se desilo pre šest godina. Vodim povučen život, pred udajom sam za čoveka kojeg volim i koji mi je pomogao da prevaziđem sve traume. Posebno su me pogodile Franjine reči o meni sa onog video-snimka sa Markom, te želim da ga demantujem i ispričam šta se tačno dogodilo. Želim da pružim podršku i Viktoriji, znam kroz šta prolazi i kako joj je. Za nju je najbolje da tog bednika više nikada ne vidi u životu - navodno je ispričala Matea

Marko Osmakčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Sa Markom sam se upoznala kada je dolazio u Zagreb. Odmah smo se svideli jedno drugom, pa smo započeli vezu. Tada je trenirao tenis. Bila sam mu velika podrška. Pričao mi je da se tenisom bavi zbog ambicija svog oca, a da on ima druge planove u životu. Bili smo jako mladi, ali smo počeli da planiramo zajednički život. Marko se oduvek plašio oca. Ja zbog škole nisam htela da se preselim u Švajcarsku, pa smo bili u vezi na daljinu. Marko je skoro svakog vikenda dolazio u Zagreb. Ipak, problemi su nastali kad je Franjo počeo da me zove i da mi preti da ostavim Marka. Govorio je da je zbog mene sve lošiji u tenisu i da od njega neću videti ni evro. Govorio mi je da je provalio moj plan i da preko Marka neću doći do para, što je glupost - ispričala je navodno Matea za Kurir Star. 

Ona se ubrzo požalila dečku, koji se bio suprotstavio ocu.

- Rekla sam Marku da me Franjo stalno zove i piše i da mi preti. Marko se tada ozbiljno posvađao sa ocem. Tada mu je i saopštio da više neće da se bavi tenisom i da želi da ostane sa mnom ovde u Zagrebu. Potukli su se, nekoliko meseci nisu razgovarali. Franjo je mene gledao kao glavnog krivca za prekid Markove karijere i loše odnose u njihovoj porodici - prenel su reči Zagrepčanke preko novina.

 Kad sam kasnije saznala da sam ostala trudna i kad sam to saopštila Marku, za mene je počeo pakao. On se tada jako promenio prema meni, rekao mi je da ne želi da ima dete i da idem da abortiram. Ja za to nisam htela da čujem, pa se Marko spakovao i otišao za Švajcarsku. Tad se pomirio s njim, a pretnje su postale još češće. Pisao mi je da je zbog mene ostavio tenis i porodicu, a da sad hoću da ga zadržim i preko kopileta  - piše Kurir Star. 

Zadruga 5
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Podsetimo, i sam Franjo je pomenuo Mateu pre nekoliko dana na video-snimku koji je snimio s Markom, u kom je istakao da ga je ona gledala samo kroz interes i da nije bila trudna.

- Matea je bila dve godine starija od Marka. To je bila prva njegova zaljubljenost. Međutim, ona ga je gledala kroz interes. On je u tom ludilu bio svaki vikend na relaciji Zagreb-Cirih, to je bio početak kraja njegovog tenisa. Ona je kumovala tome. Marko je počeo da ispoljava svoje frustracije na meni. Između nas se desio veliki sukob i ja sam samo napisao poruku toj Matei, ta devojka uopšte nije bila trudna. Mi nismo nikakve ubice ni mafija. Imao sam samo za cilj da od dece napravim legende. Nije trebalo da budu prvaci, nego legende. Ali se sve završilo kako se završio - zaključio je Franjo.

BONUS VIDEO

Ana, devojka koju je Osmakčić tukao objavila snimak bekstva od nasilnog bivšeg

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
33 Beograd