clear sky
19.04.2024.

SAMO 6 DANA PRE FINALA ZADRUGE: Pink izdao ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Šokiraće vas ovi podaci!

30.06.2019. 18:48
Srbija Danas
Zadruga i Željko Mitrović
Zadruga i Željko Mitrović / Izvor: Srbija Danas
Veliki uspeh!

TV Pink je najgledanija televizija u Srbiji, od čega je 11 sati gledanija od svih ostalih emitera uživo!

Da je TV Pink zaista lider u regionu po svim aspektima, dokaz su i svakodnevna zvanična merenja gledanosti agencije Nielsen, koja pokazuju da je naš program izbor milionske publike, te da je TV Pink najgledaniji u Srbiji, uključujući Javni servis.

TAJNI SLATKI RAZGOVORI: O čemu uz kafu pričaju muškarci, a o čemu žene

FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!

U jučerašnjem danu, prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti, procenat publike koja je bila uz Pink televiziju je neverovatnih 21%, što je jednako udelu RTS-a (15%) i TV Prva (6%) zajedno! Da je ružičasta televizija zaista bez konkurencije, i sada na svom istorijskom maksimumu, potvrđuju istraživanja gledanosti - od 24 sata u danu, TV Pink je čak 18 sati gledanija od ostalih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa!

Ne samo što je u danu čak 18 sati najgledanija, TV Pink je od toga 11 sati gledanija od druga dva komercijalna emitera i Javnog servisa zajedno, što je još jedan pokazatelj da je posle 25 uspešnih godina sada na svom vrhuncu, sa najvišim rezultatima, od kada se meri TV gledanost!

Željko Mitrović
Željko Mitrović / Izvor: Srbija Danas

Pre samo nekoliko meseci, Željko Mitrović je najavio čak osam novih igranih serija u produkciji najgledanije komercijalne televizije, od kojih se tri već snimaju, i prema dosadašnjim uspesima autora i produkcije TV Pink nesumnjivo će se naći među najgledanijim u narednoj sezoni.

Program TV Pink je od marta obogaćen novim formatima poput "Pinkovih zvezda - All Talents", političke talk show emisije "Hit Tvit", a emitovana je i prva sezona serije "Državni službenik", čime je TV Pink zadržala staru, ali pridobila i novu publiku. Pored ovih, najzaslužniji format za ovakve rezulate je i rijaliti “Zadruga” koji svakoga dana obara rekorde dosadasnje gledanosti. Na samo sedam dana od finala, “Zadrugu” svakodnevno prati više miliona gledalaca, a u susret novoj sezoni u pripremi su i potpuno drugačiji programski sadržaji.

ŠOK POSLE FINALA: Suzana odlazi kod Mikija ZBOG OVOGA! Policija će pokušati da je SPREČI!

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO SVE TAJNE BELE KUĆE: Evo šta se kuva u "Zadruzi" pred samo FINALE

Pored pomenutih, veliki deo programa pa i uspeha pripada informativnoj redakciji koja već dugi niz godina nosi titulu najgledanijeg informativnog programa svih komercijalnih emitera, kako centralnim vestima - “Nacionalni dnevnik” tako i jutranjim programom “Novo jutro”.

Uz svakodnevno informisanje na TV Pink, gledaoce večeras na programu ove televizije očekuje superfinale “Pinkovih zvezda”, sledećeg vikenda finale najgledanijeg rijalitija "Zadruga", ali i emisije "Ami G Show", "Magazin In" i "Premijera - Vikend specijal", zatim nove avanture Despota Despotovića u seriji "Šifra Despot", i još mnogo toga.

I ONI SU KAO U VEZI? Marko je ubeđen da Luna GLUMATA, sasuo joj SVE u lice! NEISKRENA! (VIDEO)

VEČERAS ULAZI U ZADRUGU! Zvanično saopštenje sa Pinka - o Luni je svašta pričala, a uskoro OČI U OČI!

Ostanite uz program TV Pink i tokom leta, a već od jeseni vas očekuje program obogaćem novim serijama, emisijama i naravno nova sezona najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, kako bi savršenom formulom nastavili da postavalju nove standarde na medijskom tržištu.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas
30.06.2019. 18:48