fbpx
Skip to main content
Zilha Karišik Fetić, Edo Fetić i Dragana Mitar

SLAVLJE U PORODICI: Edova žena objavila - SIN je u pitanju! A ugovor sa "Pinkom" potpisan? (FOTO)

Foto: Srbija Danas - Instagram pts/zzilhaaa - TV Pink ptsc/Zadruga 3
Čestitke...

Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu, čak se spominje da je već potpisala i ugovor sa produkcijom. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić i Dragana Mitar
Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić i Dragana Mitar
Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa - TV Pink printscreen/Zadruga 3

Edova supruga se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. avgusta, nešto pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Ona još uvek nije komentarisala dešavanja iz rijalitija "Zadruga 3", a sada je na svom Instagram storiju objavila fotografije sa slavlja u njenoj porodici. 

Stori Zilhe Karišik Fetić na Instagramu
Stori Zilhe Karišik Fetić na Instagramu
Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa

Dok mu je otac na imanju u Šimanovcima i ne može da prisustvuje proslavi, Zilhin i Edisov sin danas slavi rođendan, a pored njega tu su i njihove dve ćerke.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd