fbpx
Skip to main content
sloba radanović

SLOBA ISPREBIJAN! Nakon priča da ga je Kija Kockar NAPALA, isplivale OVE FOTOGRAFIJE!

Foto: Srbija Danas
Sav u modricama!

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da je Kija Kockar navodno uletela u stan bivšeg supruga Slobe Radanovića i pokušala da ga povredi kuhinjskim nožem, koji je bio tup, a zato Kockareva nije uspela u svojoj nameri. 

ZBOG OVOG GELA ŽENE PRESTAJU DA SE ŠMINKAJU! Kažu da koža postaje blistava nakon prvog nanošenja i da znaci umora nestaju

ZBOG OVOG GELA ŽENE PRESTAJU DA SE ŠMINKAJU! Kažu da koža postaje blistava nakon prvog nanošenja i da znaci umora nestaju

Kija I Sloba
Kija I Sloba
Foto: Srbija Danas

Ipak, Sloba je pozvao policiju i sve je zabeleženo. Radanović ne želi da tuži bivšu ženu, ali će se protiv nje navodno voditi postupak jer je policija sačinila zapisnik.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 3 Pogledaj sve komentare
Setimo se's picture

Setimo se

Kada sam napisala da Luna i Anabela "bolje da cute" i da ne treba da komentarisu dogadjaj sa Slobom i Kijom od pre nekoliko dana njihovi fanaticni fanovi su mi zamerili. Ali izgled Slobinih ledja sve govori. Luna je grebala, sutirala, gurala, udarala, histerisala a njena mama je sve to podrzavala. Ne podrzavam nasilje ni Lunino ni Kijino.

9 | 7
Setili smo se's picture

Setili smo se

Setili smo se da je i Kija grebala, sutirala, gurala, udarala, histerisala, pa onda šamarala Slobu milion puta, gađala ga flašama , čašama a onda otišla još dalje i u realnom životu ga napala nožem i ugrozila život. Ni ja ne podržavam nasilje, ni Lunino ni Kijino. Ne može jedno nasilje da se pravda drugim nasiljem!!!

8 | 8
istina's picture

istina

Sta Slobo to uradi.Poslo bivsu u ludnicu,a ona sutra zove i.pita kako si.Boze me sacuvaj.ovo nije normalno.Ti si Slobo fatalan za zene.

2 | 5

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd