fbpx
Skip to main content
Kaluđerička sapunica - Ljuba Pantović, Aleksandra i Magdalena Subotić, David Dragojević i Aleksandar Čabarkapa

ŠOK O ČABARKAPI! Aleks: Bio mi je NAJBOLJI dečko, vozio me u školu! Dok me je tukao, videlo se da to ne želi

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
"Najviše sam volela kad uveče legnemo u krevet..."

Čini se da Aleksadra Subotić ne želi ništa da krije nakon povratka u rijaliti "Zadruga 2" - čak i teme koje je ranije radije izbegavala. Jedna od tih je svakako priča o ocu njenog deteta Aleksandru Čabarkapi o kom je pričala u spavaćoj sobi Bele kuće. Čak je istakla i da joj je on bio najbolji dečko - i da se sa njim najbolje slagala. 

- Meni je prvi dečko bio i učitelj i mučitelj. Ovaj što sam s njim dete dobila, verovali ili ne s njim sam se najbolje slagala. Bez obzira na sve, ja moram da kažem istinu. Ružno je šta je radio medijski i sad s detetom, ali dok je bio sa mnom prema meni je bio divan. Bili smo zajedno osam meseci, dovodio me je i odvodio iz škole. Imao je loš odnos s Karađorđem. Bila sam klinka, a on se zaljubio iako je možda iz neke osvete Karađorđu bio sa mnom. A ništa nije zloupotrebljavao. Najviše sam volela kada legnemo uveče u krevet, što me je on slušao - započela je Aleks svoju ljubavnu ispovest u razgovoru sa Stanijom Dobrojević i nastavila:

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 2

- On je bio uhapšen kada sam ja bila u sedmom mesecu. Ja kada sam zatrudnela, nisam znala za tu ženu kod njega kući. To je prećutao, nijedne sekunde to niko ne bi posumnjao, on je bio sa mnom "24 sata" dnevno. Radovao se kada je saznao za trudnoću. Ni jedne sekunde nije rekao da to ne želi, grlio me je, skakao, častio sve. Čekala sam ga kad je to bio u zatvoru i samo mi je rekao da se oženio i ja sam rekla da tu nemam šta da tražim. I to je bio to! Nije bio agresivan nijedne sekunde. Posle me je napao i pretukao na ulici. Hteo je da pričamo, uradio je to što je uradio, ali kada je to radio videlo mu se u očima da nije želeo to da radi. On je čovek koji kad voli ženu, voli i dete. Njega sad dete ne zanima...

Šta je još Aleksandra pričala o Aleksandru, pogledajte u sledećem snimku:

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd