fbpx
Skip to main content
David Dragojević, Aleksandra Subotić i Biljana Dragojević

STRAHUJE ZA SEBE I ĆERKU U KALUĐERICI: Otkriveno KAKO je Aleks otišla od Bilje - Davidov očuh se UDALJIO od njegove majke

Foto: Instagram printscreen/biljanadragojevic1967 - TV Happy printscreen/Parovi
Presekla.

Aleksandra Subotić odselila se iz Veternika i vratila u Kaluđericu nakon što je tri meseca živela kod Biljane Dragojević, majke njenog sada već bivšeg verenika Davida koji ju je prevario sa Anom Korać. Ona je sada otkrila šta se izdešavalo u Novom Sadu, u kakvim su odnosima

- Najteže mi je bilo zbog Biljane, Davidove majke, jer smo ćerkica i ja navikle na nju. Ona je za nas učinila mnogo lepih stvari, ali ne želim više da joj zagorčavam život. Ona će mi mnogo nedostajati, ali ostaćemo u kontaktu jer je to jedna divna žena. Od kada sam izašla iz "Zadruge", zbog mene je dobijala pretnje i posvađala se sa sinom, a ja ne želim da ona pati zbog toga. Takođe, Predrag Opačić Mungos, Davidov očuh, nije se slagao da živim kod njih i udaljio se od Biljane, a to mi je baš teško palo - otkriva Aleksandra.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić
Foto: Instagram prinscreen/sandrasuboticss

Ona priznaje da joj nije svejedno sad kada je u Kaluđerici, s obzirom na to da u porodičnoj kući nema nikoga, jer je Karađorđe u rijalitiju.

- Dva dana sam u Kaluđerici i mnogo se lepo osećam ovde. Jedino čega se plašim jeste što smo nas dve same u kući, a strah me uhvati noću i onda ne znam šta da radim. Spavam sa ćerkom, ona je moja snaga. Zbog nje sam odlučila da se promenim i nastavim dalje. Ovo je prvi put da sam smirena, da ne mislim na Davida i na to šta mi je uradio. Shvatila sam da nije vredan i, što više razmišljam o nama i našoj vezi, vidim da sam pogrešila. Mnogo sam se žrtvovala za tu vezu. Ja sam ga prihvatila takvog kakav je, živela sam sa njegovom majkom, to ova nova neće prihvatiti, sigurna sam. Želim da sredim svoj život, da se posvetim detetu i da budem srećna. Mlada sam, a muškaraca ima koliko hoćeš i ima mnogo boljih od Davida - rekla je Subotićeva za "Alo".

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd