fbpx
Skip to main content
Maja Marinković, Aleksandra Nikolić

MAJA SAZNALA ŠTA SE DEŠAVALO U HOTELU: Suočila se sa Aleks, UMEŠAO se Janjuš - Pljuštale UVREDE!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Tenzija i pretnje na samom početku emisije!

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" biće pokrenute najaktuelnije teme u Beloj kući. Prva tema o kojoj se komentarisalo za crnim stolom bio je odnos Marka Janjuševića Janjuša, Maje Marinković i Aleksandre Nikolić. Maja je saznala šta su Aleks i Janjuš radili u hotelu.

- Ja ništa nisam radila, Janjuš i ja smo imali svadbu i prosto eto, ne mislim da sam pokušavala da se pomirim i rekal sam mu da među nama ništa neće biti. Želim samo da nastavim drugarstvo, i ne bih da sve pokvarim zbog Maje zato nisam bila iskrena sa njom i rekla joj kako je sve u redu, da ne bi pravila ona scene. Šalila sam se, ali ja sam bila iskrena i rekla kako sam zaljubljena, ali ništa ne bismo imali. Što se tiče nekih stvari, da sam pregorela i zagorela, to je šala ali ono u hotelu nije šala! Ja nisam izlazila pred njim u vešu, ali sam mu ga pokazala dok je bio u kesi - rekla je Aleksandra.

SERVIRALA JOJ HLADNU OSVETU! Aleks iznenadila IZBOROM POTRČKA - Maja joj uputila RAFAL UVREDA!

SERVIRALA JOJ HLADNU OSVETU! Aleks iznenadila IZBOROM POTRČKA - Maja joj uputila RAFAL UVREDA!

KRISTIJAN NAPUSTIO BELU KUĆU! Prekinuta emisija iste sekunde - Voditelj u ŠOKU, odmah NAREDIO OVO!

KRISTIJAN NAPUSTIO BELU KUĆU! Prekinuta emisija iste sekunde - Voditelj u ŠOKU, odmah NAREDIO OVO!

JEZIVE POVREDE I PODLIVI PO TELU! Nakon TUČE sa Majom, evo kako izgleda Janjuš - Sav je u MODRICAMA!

JEZIVE POVREDE I PODLIVI PO TELU! Nakon TUČE sa Majom, evo kako izgleda Janjuš - Sav je u MODRICAMA!

- Ona je ološ i sve me je lagala, pa mi sada recite pošto je ona dno dna a ja sam joj se izvinjavala dok me je ona lagala, i klela se! Da li su se poljubili? I da li su bili prisni i prislonjeni dok su spavali? - pitala je Maja.

- Nisu bili prisni, Aleks je kriva za sve jer te je lagala ceo dan - rekao je Milan Maji.

- Ja sam njemu rekla da me drugarski zagrli. Ja nisam htela to, ja sam zaljubljena u njega - rekla je Aleksandra.

- Ti si ološ i lagala si me, i ne znaš šta će ti se desiti u bliskoj budućnosti! Ona zna šta joj sledi, videćeš šta će ti se desiti - rekla je Maja.

Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Svi znamo kakva je Maja, i znamo da je luda i ja sam joj rekao da ne štipa i ja odem u toalet i Maja ode tamo i pravi haos! Ja znam kako je sve bilo - rekao je Đedović.

- Maja je za sve bila u pravu, i kada je bio onaj šlag i Maju sam videla i napolju, a Maja nije htela da ide sa mnom i mojim bivšim jer se Janjuš nije javljao. Kada je Maca bio ovde i kada je bio onaj šlag, napravili ste od Aleks žrtvu a posle toga joj je uzvratila, i tada je narod počeo drugačije da gleda Aleks, ali sve je izašlo na videlo i ja mislim da su se Janjuš i Aleks viđali i napolju. Ne branim Maju, jer ona je i napolju ista takva i on zna kakvu reakciju i kada može da dobije do Maje - rekla je Miljana.

- Ja vidim koliko je sati, okej sve je okej i nema problema i ja se povlačim! Ja sam potpisao ugovor da nema fizčkog napada i vređanja po nacionalnosti, i sada nakon svega ja se povlačim jer mi neko sve uništava i da me neko svaki dan štipa bez razloga, ali ako je nekome u interesu da me diskvalifikuje neka, ali ja nisam zaslužio i ja se povlačim iz bilo kog odnosa jer neke stvari ne mogu da podnesem. Ja nisam došao da gubim honorare ako nekoga udarim i onesvestim - rekao je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Nazivao me je k*rvetinom, a ja sam te izdržavala i videćeš za sve kako žeš da prođeš. Ostavio si ženu zbog k*rve a onda si otišao kod ove k*rvetine! Bio si sa mnom samo zbog s*ksa - vikala je Maja.

- Tako je budaletino jedna klošarko i budalo, samo se j*beš u u sve rupe koje imaš! Bio sam sa tobom samo zbog s*ksa i tako je, a po to sve dolazi samo ona a posle me štipa i grebe imam ožiljke po sebi - dodao je Janjuš.

- Šta on nju ima da grli, kada je u vezi sa mnom - rekla je Maja.

- Ja imam pravo da grlim koga hoću, i nastaviću jer nismo od juče u vezi i sada ću ja njoj sve da uništim i da udaram nisko kao što je ona mene - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
10 Beograd