fbpx
Skip to main content
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

"TARA SE OHLADILA, REKLA MI JE! Nema više tu emociju!" Oglasila se reperova DRUGARICA! "Ša je puk'o!"

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
"Osetila sam strah."

Učesnica rijalitija "Zadruga", pevačica Sandra Rešić odlučila je da progovori o svim detaljima i zadrugarskim tajnama u Rajskom vrtu u razgovoru sa Drvetom mudrosti.

- Definitivno su Jovana i Karić najinteresantniji, to je sad upečatljiva tema, naravno, Tara i Ša, tu ne znam ni šta da komentarišem. Ja nisam bila pristuna kada je Tara napravila sve što je napravila, a ono što sam gledala, prvi put sam osetila neki strah, koji nema veze sa mnom, a ima veze sa ljudima koji su mi dragi. Osetila sam se nelagodno, vidim i njega koji ne liči ni na šta. Tu su Maja i Janjuš, to tek! Ja ne znam reč više koju da iskoristim - rekla je Sandra i dodala:

Tara Simov
Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Mislim da se Tara ohladila, da to nije emocija koja ju je držala tih par meseci, dok se nije otkrilo, to je definitivno, to mi je rekla dve nedelje nakon njihovog ulaska u vezu, ona je meni rekla da se hladi, ali ja sam mislila da je to faza, za sve, za to što se borila, da li će ostaviti ženu ili neće, da li je istina sve što govori ili ne, a onda je ona meni rekla to... Gledaoci su svedoci, da svaka svađa, pogotovu te u početku, on je njoj u više navrata rekao "Eto šta sam izgubio zbog tebe". Više puta je posle toga rekao kako je on to rekao u besu i afektu, ali ja mislim da je to rekao zato što tako misli. Mislim da se pokajao, jer je video kakve sitaucije ima sa Tarom, i da je ozbiljno mislio to što je govorio. Da se ona vratila emociji prema bivšem vereniku, ili joj je to bila slamka spasa, "Izađi", da joj ne treba ta priča sa Ša, ali da joj je to dalo podršku, da sve što je pričala nama, da to više nije to, da se pokajala i da se ohladila, mislim da se definitivno ohladila. Da li su to svađe, da li su to ljubomorne scene, Tara je vrlo specifična, njena svaka pomisao je ono što zamisli u glavi, Bog otac ne može to da ispravi i da negde posavetuje drugačije. Ovde smo bili mnogo zaštićeni, njih dvoje isto od negativnih komentara, kako su ljudi reagovali na to, bezobzira na to što je preko 25 godina na sceni, kada krene napad na tebe i udar, za nešto što si uradio, onda to bude veliki pakao! - rekla je Sandra.

TUŽNO JUTRO U ZADRUZI! Odala ju je jedna suza! Iz drugog ćoška sobe, čuju se JECAJI! LJubavni jadi! (VIDEO)

TUŽNO JUTRO U ZADRUZI! Odala ju je jedna suza! Iz drugog ćoška sobe, čuju se JECAJI! LJubavni jadi! (VIDEO)

Vuk Mob uslikan u društvu OCA OVE ZADRUGARKE! Šta se krije iza ovog susreta? (FOTO)

Vuk Mob uslikan u društvu OCA OVE ZADRUGARKE! Šta se krije iza ovog susreta? (FOTO)

TUŽAN OBRT - KRAJ FATALNE LJUBAVI ŠA I TARE? Reper dobio poruku posle DISKVALIFIKACIJE - ostavlja je

TUŽAN OBRT - KRAJ FATALNE LJUBAVI ŠA I TARE? Reper dobio poruku posle DISKVALIFIKACIJE - ostavlja je

- Kako komentarišeš ovo njegove ponašanje sada? - upitalo je Drvo.

- On je puk'o, to sam mu govorila i ranije... Da li će vas ovaj pritisak koji je sad trenutno ovde, da njega dovede do psihičkog loma, ili će totalno da preokrene, da kada nema nje, kada nema svađa, ljubomora, da će shvatiti da je mnogo lakše biti Nenad Aleksić Ša bez Tare Simov, ne znam, vreme će pokazati - rekla je pevačica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd