fbpx
Skip to main content
Tara Simov

NARKOMANIJA, PROSTITUCIJA, PORODIČNO NASILJE: Tara najavila TUŽBU nakon prozivki - Srešće se sa NJIM na SUDU

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Bila je jasna!

Otkako je Tara Simov napustila velelepno imanje u Šimanovcima, zadrugari ne prestaju da je ogovaraju na svakom ćošku. Često koriste priliku da Nenadu Aleksiću Ša skrenu pažnju da Tara uživa u izlascima po klubovima i da je zaboravila na njega, iako ona i dalje tvrdi da ga čeka u spoljnom svetu.

Juče je Marko Đedović ogovarao Taru sa Nadicom Zeljković i tom prilikom izneo je niz žestokih optužbi na njen račun. Iako su nekada bili najbolji prijatelji, sada su Tara i Đedović zaratili i koriste svaku priliku da isprozivaju jedno drugo.

"NA ESTRADI JE NAJVEĆI ŠLJAM, POLA NJIH ME JE BLOKIRALO!" Kija oplela po kolegama - Evo šta su joj radili

"NA ESTRADI JE NAJVEĆI ŠLJAM, POLA NJIH ME JE BLOKIRALO!" Kija oplela po kolegama - Evo šta su joj radili

"ŠUTIRALA JE KAPIJU, URLALA DA JOJ OTVORI!" Maja PROGONILA Darka Lazića, slala PORUKE njegovoj Marini?

"ŠUTIRALA JE KAPIJU, URLALA DA JOJ OTVORI!" Maja PROGONILA Darka Lazića, slala PORUKE njegovoj Marini?

DRAMA U CIK ZORE! Misica se gušila u SUZAMA, Karić hladan kao špricer: "Ne padam na PLAKANJE!"

DRAMA U CIK ZORE! Misica se gušila u SUZAMA, Karić hladan kao špricer: "Ne padam na PLAKANJE!"

- Aleksandra Nikolić zna Taru, pričala je kako je ona sa 16 godina zvala nju na piće i kad je došla na piće, Tara je bila sa Filipom Mijatovim. Onda je Tara njoj ispričala da su oni drugari, ali da se j*bu ovako povremeno. Sa njom Filip Mijatov nije želeo da budu u vezi. Ja sam frapiran! Posle toga ova je zvala da izađu jedno veče na splav. Krenule sa splava, Tara se tamo ubila i krenula da upada u krizu, trebao joj je kokain. Posle izašle ipsred i tražile taksi. Prošao neki Turčin sa džipom i rekao: "Ajde devojke ovamo" i Tara uletela u kola i viče "Ulazi, ulazi, ulazi". Aleks ušla da je ne bi ostavila samu. Kaže ona je podigla nogu na haubu i samozadovoljavala se pred njim, a prvi put ga videla u životu. Aleks kaže "ja nisam fina, ali sam šlog doživela". Ona razmenila broj sa njim i kaže da su se posle viđali i da se ona j*bavala sa tim Turčinom. Posle je još nekoliko puta zvala, ali Aleks više nije htela da se viđa sa njom -  rekao je Đedović, pa nastavio:

- Posle toga ona išla kod dečka u Grčku i od Aleks dečko zvao druga da kad se vraća za Skoplje poveze jednu devojku koja je ostala bez dinara. Kaže Aleks: "ja dolazim, kad ono Tara tamo". Kaže drogirana, ne zna gde bije glavom. Ona sela u kola tog momka i krenu za Skoplje i taj momak posle zvao i pitao njenog dečka: "koga si mi ovo stavio u kola? ona je šmrkala sve vreme". Pokazivala mu slike drugarica i rekla da radi za jednu svoju drugaricu. Pokazivala mu slike devojaka i govorila: "ovu možeš za ovoliko, ovu možeš za ovoliko, ja radim za nju, mi možemo". Izj*bala se sa njim - tvrdi Đedović.

Sada se povodom ovih optužbi oglasila i Tara koja je najavila tužbu.

Tara Simov
Foto: Instagram printscreen/tarasimov

- I naravno što se tiče laži na moj račun od strane učesnika rijalitija, povezanih sa prostitucijom, porodičnim nasiljem, narkomanijom, s*ksualnim odnosima sa osobama koje su imenovane od strane tih zadrugara, optužbe da sam zadovoljavala sebe pred nepoznatim licem u automobilu sa svedokom Aleksandrom itd. Svi ćete imati priliku da dokažete sve što ste pričali, ali na sudu. Vidimo se - napisala je Tara na svom Instagram profilu.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd