fbpx
Skip to main content
Zadruga

"TREBA DA SE IZBORI ZA SVOJA PRAVA" Oglasila se Aleksandra Nikolić povodom skandala sa Rialdom i Kenanom

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas
Ne veruje šta se desilo.

Vest da je Kenan Tahirović kao bivši dečko pevačice Rialde Karahasanović nasrnuo na nju, javnost sve vreme bruji o razlogu zbog čega je došlo do ovakvog preokreta u njihovom odnosu. I dok njihovi pratioci razbijaju glavu o pravom razlogu zbog čega je došlo do sukoba, Rialda i Kenan su odlučili da sav ,,prljav veš" iznesu na videlo, te je pevačice pokazala javno kako izgleda povreda na usni koju joj je naneo navodno Kenan, a potom objavila i prepisku sa njim koju možete videti u nastavku. 

ODMAH PREŠLA NA MUVANJE MATEJINOG DRUGA: Tara Simov ne gubi vreme, bacila oko na ovog zadrugara

ODMAH PREŠLA NA MUVANJE MATEJINOG DRUGA: Tara Simov ne gubi vreme, bacila oko na ovog zadrugara

ANĐELA ANAKONDA OTKRILA SVE O BAVLJENU NAJSTARIJIM ZANATOM: Bila sam u Paraćinu - ISTINA JE

ANĐELA ANAKONDA OTKRILA SVE O BAVLJENU NAJSTARIJIM ZANATOM: Bila sam u Paraćinu - ISTINA JE

POCEPAO JOJ USNU UDARCIMA! Rialda pokazala FOTOGRAFIJE KOJE ĆE VAS NAJEŽITI! Kenan će morati da odgovara?!

POCEPAO JOJ USNU UDARCIMA! Rialda pokazala FOTOGRAFIJE KOJE ĆE VAS NAJEŽITI! Kenan će morati da odgovara?!

Rialda Karahasanović
Foto: Srbija Danas

Kenan Tahirović u izjavi za medije otkrio je da se sukob sa njegovom bivšom devojkom Rialdom Karahsanović desio u kolima, a da on poseduje audio snimak kao dokaz da je pevačica prva nasrnula na njega, što će, kako je i sam naveo, objaviti ako to bude bilo neophodno.

- Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objavi ću ovaj razgovor, gde se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smešno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović za Avaz.


Aleksandru Nikolić oglasila se povodom ove situacije.

Aleksandra-Nikolić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Nisam ni ispratila, da ti kažem, zaista, malo si me sad zatekao sa pitanjem, ne mogu da verujem u to, mada ni ne verujem, ali ako je ona to potvrdila, onda sam stvarno u šoku - započela je Aleksandra i dodala:

- Nisam primetila ništa između njih, mislim nemamo mi neki kontakt, uglavnom je to nešto kratko sa Rialdom, ona mene prokomentariše, ja nju, ono standardno ,,gde si, šta radiš" pitanja i to. Ne mogu da se bavim više tim temama, ali se slažem da ne treba da ćuti, ako se to desilo, treba da se izbori za svoja prava. 

Detaljnije na tome šta je Aleksandra rekla pročitajte ovde.

Vremenska prognoza
Light snow
0 Beograd