Skip to main content
Stefan Karić

"VIDELI SMO DA TE NEKO HOĆE!" Karić udario na Sandrino SAMOPOUZDANJE - Osudio je zbog VEZE sa Anđelom!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Smatra da je sve zbbog pritiska

U toku emisije "Nominacije" zadrugari biraju između novog ljubavnog para, Sandre Rešić i Anđela Rankovića, koje je za ovonedeljne potrčke izabrao Mateja Matijević. 

PROCURIO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 6! Velike rijaliti ZVEZDE, ali zbog NJEGOVOG UČEŠĆA svi se krste!

PROCURIO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 6! Velike rijaliti ZVEZDE, ali zbog NJEGOVOG UČEŠĆA svi se krste!

MARKO OSMAKČIĆ U STUDIJU PINKA - upravo objavljen snimak! Hoće da se POMIRI sa PRODUKCIJOM?! Pominje i Staniju

MARKO OSMAKČIĆ U STUDIJU PINKA - upravo objavljen snimak! Hoće da se POMIRI sa PRODUKCIJOM?! Pominje i Staniju

OBOŽAVATELJKA POKLANJA DALILI STAN! Pojavila se u emisiji, daće joj KLJUČEVE pod jednim uslovom!

OBOŽAVATELJKA POKLANJA DALILI STAN! Pojavila se u emisiji, daće joj KLJUČEVE pod jednim uslovom!

- Želim im svu sreću da izdrže ove komentare, neće im biti lako sigurno. Što se tiče ličnog odnosa nikad bolji nisam bio ni sa Sandrom, ni sa Anđelom. Anđelo i ja proške godine nismo imali pirliku da se družimo. Sviđa mi se njegovo mišljenje, poklapamo se u dosta situacija. Iznenadio me je, počeo je odmah da komentariše, Ana se dogodila. Bio je zanimljiv, na početku je bilo top. dok mu se nije desilo ono sa Dalilom, to mu nije trebalo. Ako si znao da ima emocije prema Caru, iako znaš da može da se vrati, nisi ni trebao da se mešaš. Mnogo su podigli halabuku, ni oko čega. Nisu se poljubili, a spominjali su ovde da su hodže organizovane. Bolje i po tebe i po Dalili što se tako završilo. Pao si u depresije i razmišljanja kako te gledaj prijatelji napolju. Nema potrebe da razmišljaš o tome, svakom može da se desi da mu se neko svidi. Ti si uvek imao neke simpatije prema Sandri, gledao si je kao osobu za kuću, koja je vredna i kvalitetna. Nije ona za te njegove pustolovine. Nikad nisi bio zaljubljen u Sandru, jer da jesi nikad ti se ne bi desila Dalila. Našla ti se da ti pruži ruku u trenucima kad je tebi bilo teško, kad su ti prijatelji okrneuli leđa. Došlo ti je kao kec na deset. Shvatio si da ti ne trebaju kombinacije. Mnogi su shvatili da se preko nje pereš od Dalile i odnosa koji su ti bili bespotrebni. Svi smo grešni i to nije ništa strašno. Žao bi mi bilo da izađeš i povrediš Sandru i ostaviš je. Ako se neko ljubi pet sati, mislim da je nije moguće da je fejk. Još mi je čudnije da se ništa nije desilo kad se ljubiš pet sati - pričao je Stefan.

Stefan Karić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Sandru krivim što je pod pritiskom ušla u vezu. Mislim da si htela da sačekaš kraj i to planirala, da te Cica ne gleda kako se ovde ljubiš. Krivim te što si ušla u vezu sa momkom u kog nemaš poverenja, sa tim teretom u glavi i praviš mu pritisak. Nikad nismo videli kakva bi bila u vezi, a ponašanjem hvali sreću i sve što se dešava između njih. Ne znam zbog čega je ona toliko nesigurna, da li zbog toga što si bila krupnija ranije, pa nisi svesna svoje lepote, koliko si vredna, ambiciozna i prelepo pevaš. Treba da staviš sebe iznad svih i da ne ponižavaš sebe na taj način, i da razmišljaš da li te neko neće. Kako je Dalila rekla: "Lako je biti pošten, kad te niko neće", sad smo videli da te ipak neko hoće i to jedan Apolon. On je jedan od poželjnijih neženja po Beogradu i šire. Budi ponosna, treba da gajite ljubav - nastavio je on.

- Sa Sandrom Rešić i Anđelom nisi imao bliži odnos zbog svega što se izdešavalo sa Jovanom. Da li misliš da sad možete zajedno da popijete kafu? - upitao je voditelj.

- Da. Imao sam neke svoje filmove u glavi zbog stvari koje sam preuveličao, bio sam izgubljen i mislio da me neko pravi budalom. Mislim da i Jovana, koliko god da smo imali svađe sa Sandrom, mislim da bi i ona pristala i shvatila da je sve ovo rijaliti. Treba oprostiti, pa verujem da ona može da sedne sa Sandrom i Anđelom, kao i sa mnom - govorio je Stefan.

Sandra Rešić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Koga si poslao? - pitao je Milan Milošević.

- Razmišljam da li da ostavim Sandru zbog našeg odnosa ili da je pošaljem jer je ušla zbog pritiska.... Ipak ću da je ostavim, Anđelo je džentlmen - rekao je Stefan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
33 Beograd