fbpx
Skip to main content
Dalila i Dejan Dragojević

(VIDEO) GLEDAOCI BESNI! DALILA I DEJAN U SVAĐI OKO PODELE PARA: Snimak razgovora u ostavi je sraman

Foto: TV Pink printscreen
Šta ovo dvoje radi?!

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su nesumnjivo najveće "zvezde" rijalitija Zadruga ove sezone.

Njihov raspad braka, pa prevara, pa pomirenje, niko nije ičekivao ni u ludilu. Ipak, sve to se dogogodilo, i sada su odvojeni i slobodni. Međutim nisu baš u svemu sami. U jednoj stvari su i dalje zajedno.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
Foto: Srbija Danas

Dalila i Dejan uporkos prevarama intrigama ili "raspadima života" kako vole da kažu ne prestaju da igraju rijaliti.

Svaki iole normalan čovek koji ima i trunku dostojanstva bi nakon izaje pred milionskim autoritetom pokupio svoje stvari i otišao. Ali, ako već nije otišao (zbog honorara pretpostavljamo) morao bi da se maksimalno distancira od osobe koja ga je izdala.

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević
Foto: TV Pink printscreen

Dok ni sa druge strane ne bi trebalo da bude drugačije. Ukoliko je Dalila ostavila muža i imala odnose sa Filipom na 20 metara od Dejana, logično bi bilo da nakon raspada te veze ne prilazi Dejanu, a kamo li da se miri s njim, jer da se ona pitala i dalje bi bila sa Carem da je nije ostavio zbog Maje, jer "nikada nije bila zaljubljenija nego sada u Cara".

Ništa od logičnog se nije desilo, oni imaju emotivne lomove, plaču, mire se, pate, Dejan je čak doživeo i ozbiljne povrede, ali iz zajedničkog budžeta ne izlaze. U tome su i dalje zajedno, jer jel te, rijaliti još uvek traje :)

Pogledajte na snimku koji je razbesneo sve, kako dvoje ljudi koji izdaju jedno drugo i dalje zajedno sakupljaju novac za opstanak u Zadruzi i čak se raspravljaju ko je potrošio više.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd