fbpx
Skip to main content
Viktorija Mitrović

HTELA JE DA SKOČI SA TERASE: Nakon bolne ispovesti, Viki otkrila DETALJE SUSRETA sa sveštenikovom ženom

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official
Otvorila dušu!

Viktorija Mitrović je tokom emisije "Pitanja novinara" ispričala svoju bolnu ispovest da ju je silovao pop kada je imala 12 godina. Darko Tanasijević ušao je na imanje, a prva njegova sagovornca je bila Viktorija.

- Iskreno da ti kažem, bilo mi je strašno. Mene je ujutru spucalo, vrtela sma se po krevetu. Okej sam sad. Teško mi je, ali ne žalim, pokušavam da izdržim - započela je razgovor Viktorija.

- Moram da ti prenesem utisak koji su stekli zadrugari, a i gledaoci da je neverovatno koliko si jaka. Vrlo hrabro i stameno si stala pred kamere i progovorila. Odakle ta snaga? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

"MARKO JE BIO PORED MENE, KAD SI MI PISAO!" Stanija otkrila kakve PORUKE joj je Mensur slao!

"MARKO JE BIO PORED MENE, KAD SI MI PISAO!" Stanija otkrila kakve PORUKE joj je Mensur slao!

JEDE I POVRAĆA: Zadrugarka krila da ima bulimiju - ukućani se zgrozili kad su saznali od čega boluje

JEDE I POVRAĆA: Zadrugarka krila da ima bulimiju - ukućani se zgrozili kad su saznali od čega boluje

ISTETOVIRALA CELU NOGU I VIŠE: Nova tetovaža Tare Simov je OGROMNA! Procurila fotografija iz salona

ISTETOVIRALA CELU NOGU I VIŠE: Nova tetovaža Tare Simov je OGROMNA! Procurila fotografija iz salona

- Ne znam, uvek mi dolazi. Kad god krenem da pričam, bude mi teško. Uvek držim. Non stop sam stiskala flašicu, ali čim sam se okrenula spucalo me je, počela sam da plačem i izašla napolje. Znam da je sve to strašno, pogotovo ako si to osetio. Kad pričam delim iskustvo. Ima toga u meni, vrije - pričala je Viki.

- Da li si ispratila reakcije? Čiji komentar te je ganuo? - upitao je Darko.

- Iskreno nisam nešto obratila pažnju. Znam da nisu bili ravnodušni, delili su taj osećaj sa mnom, koliko su mogli. Ja nisam neko ko voli da se sažaljeva, ja sam uvek tu da drugome pomognem. Ne volim to, pogotovo zato što smo tu gde jesmo. Posvađaćemo se, hoću da me gledaju isto kao i do sad. Mislim da bi trebalo da se vode isto, kao i do sad. Muški su imali malo dozu, tipa Marko je govorio da sam zmija, a sad nekako ne, normlano se ponašaju. Devojke isto tako, Anđela mi je prišla danas, nije htela sinoć. Svi su okej, bili su sa mnom i pre toga. Verovatno su ogovarali. Ne znam kako bih definisala - nastavila je ona.

Viktorija Mitrović, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Da li se osećaš lakše? Kao da si stavila tačku na etapu svog života - pitao je voditelj.

- Lakše mi je i u kući. Niko nije svestan šta se napolju dešava. U kući mi je lakše, ne moram da strepim da li će se to čuti. Komentarisala sam postupke, zašto ne ulazim u veze. Nepoverljiva sam i to je to - odgovorila je Viktorija.

- Šta misliš kako je tvoja porodica podnela? - pitao je Darko.

- Za dedu mislim da je prebacio kanal. Oni sve to znaju, moda je bilo čudno što sam iznela javno. Rekla sam kad budem ulazila da ću gledati za dete, jer to su osude, ne gledaju svi isto. Pojedini su govorili da dok se to ne dokaže da nisu ni na čijoj strani, jer je sveštenik. Kad je dobio presudu ja sam otišla, svesni su da nije mogao da ode na osnovu jedne moje reči. Ja sam dete bez roditelja, da me nisu prihvatili baba i deda, završila bih u domu. Imaš strah da li će ti neko verovati ili ne - rekla je Viktorija.

- Ti si neko ko je odrastao bez oca i majke. Rekla si da su te se odrekli i da si živela sa bakom i dekom. Koje emosije se javljaju kad pomisliš na detinstvo? - upitao je voditelj

Viktorija Mitrović, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Jedino mi se javlja period kad je deda radio u Slovačkoj, kad smo čekale paketić za Novu Godnu, a baba je mesila pitu. To je sve sa babom i dedom i tetkom. Škola, taj neki period, do tad je bilo normalno. Promenilo se zato što je taj problem vukao drugi problem. Ja sam posle toga, šest godina, uspela i da se udam i porodim i razvedem, budem sa ocem i vratim se - odgovorila je Viktorija.

- Koliko će ti trebati vremena da se izlečiš od svega što se izdešavalo? - pitao je Darko

- Sigurno imam i veće traume. Imala sam ja neku vezu, imala sam izlive da mi dođe sa skočim sa terase. Sad nemam partnere, pa ne može da mi se desi. Znam ako me povredi osoba, čemu to vodi. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem povređena. Uvek mi je bilo bolje šta god da imao, zaustavi se, da budemo drugari. To je ono što sam pričala za Janjuša, krivo mi je što se nije poneo prijateljski - govorila je Mitrovićeva.

- Je l' imaš želju da se skrasiš? Imaš miran, topao i porodičan život, koji nisi imala? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

Viktorija Mitrović, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Naravno. Ljubav je emocija sastavni deo. Ja i kad pustim nekog brzo se ispostavi da me povredi - odgovorila je ona.

Viktorija je otkrila da li viđa porodicu sveštenika koji je silovao.

- Viđam njegovu ženu u porodici. Niti se javljam, niti spuštam glavu. U par navrata se vidi da ona spušta glavu. Ne opravdavam to, ako neko nije znao kakva je osoba koja radi sa ljudima. Ona je živela preko, ili je naslutila ili se sklanjala. Možda je jednim delom i ona kriva. Obzirom da ima toliko dece, ne može preko noći da postane tako. Ja znam ko je krivac. Kad neko pacijent ne umre prirodno, normlano da će bolnica da se pita šta je doktor radio. Nije to čovek sa ulice i pijanica, iza njega stoji crka kao instituacija. Ne kažem da su svi takvi. Mora da se instituacija opomene da se proveravaju ljudi. Ovo je bilo selo - nastavila je Viktorija.

- Da li imaš informaciju da li se sveštenik pokajao? Da li je porukom, gestom pokušao da dođe do tebe? - upitao je voditelj.

Viktorija Mitrović, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Koliko znam ne. Otišao je u zatvor. Osim što je drugog dana dolazio da nudi primirje, da povučemo tužbu, nudio je novac. Niti si se njegovi izvinjavali. Samo ne bih želela da ga vidim ikada u životu. Mislim na drugu stranu. Dug vremenski period radim - rekla je ona.

- Mima se sinoć veoma potresla dok je slušala, pa si je ti tešila. Da li je ona sa tobom podelila detalje? - upitao je voditelj

- Nije, osim da je živela sa babom i dedom, jer su joj roditelji živeli preko, da rade. Sutra. prekosutra ću sesti sa njom da popričam. Ima još jedna zadrugarka, Mia. Ona mi je nagovestila između redova, i sa njom ću da popričam - rekla je Viki.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd