fbpx
Skip to main content
Rijaliti Zadruga

ZADRUGA 2 - KOMPLETAN TOK SUPERFINALA - Svađe, suze, zagrljaji, ispovesti - sve na JEDNOM mestu!

Foto: Srbija Danas
Velika završnica.

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2". Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se večerašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

Kompletan tok finalne večeri u Beloj kući možete UŽIVO pratiti na našem blogu ispod ovog teksta, a možete videti i sve snimke i fotografije direktno iz bekstejdža od naših novinara koji su na licu mesta.

05.00
PORGLAŠEN POBEDNIK

Totalno neočekivano da su prva dva mesta zauzeli bivši partneri Luna Đogani i Marko Miljković. Ko bi rekao da će u superfinalu stajati rame uz rame i boriti se jedno protiv drugog. Kao pobednik u ovoj borbi i kao pobednik ovogodišnje sezone "Zadruge" izlazi LUNA ĐOGANI.

Luna Đogani, Marko Miljković
Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Srbija Danas
04.26
ZAJEDNO NAPUSTILI IMANJE

Luna i Marko su seli u gondolu zajedno sa Ognjenom Amidžićem i napustili Rajsko ostrvo, praćeni zvukovima trube. Uputili su se da saznaju ko je pobednik ovogodišnje sezone rijaliti programa "Zadruga". Luna je iz sveg glasa zapevala pesmu Saše Matića.

04.22
ZASVIRALI TRUBAČI

U gondoli su se čuli zvukovi trube. Svi takmičari su komentarisali kako je ovo veče blo spektakularno. Međutim, ni ovo nije oraspoložilo Lunu jer joj je slomljeno srce nakon raskida sa Markom. Zahvalila se Velikom šefu što je sve ovo organizovao.

Luna Đogani, Marko Miljković
Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Printscreen/Tv Pink
04.10
RAZGOVOR LUNE I MARKA

Luna je zaplakala u toku razgovora sa svojim bivšim dečkom Markom Miljkovićem. Ona mu je zamerila što ju je ostavio dan pred superfinale i na današnji dan ide sama kući što nije srećna. On joj se izvinio zbog svega. Poručio joj je da mu je drago što su njih dvoje zauzeli prva dva mesta. Potom je rekao da nije spreman sada za razgovor, a ona mu je uzvratila da kada on bude poželeo da priča sa njom, tada ona neće biti tu da priča sa njim. Jer je ona sada spremna da dobije odgovore na neka pitanja, a kasnije je više ništa neće zanimati.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas
03.58
PALO IZVINJENJE

Luna Đogani se izvinila Staniji zbog scene koju je napravila u toku noći. Potom je rekla da je Marko Miljković za sve kriv i da se njoj izvinjava jer ona nije kriva.

03.45
BAČEN REZULTAT IZ HELIKOPTERA

Nakon novog preseka, usledilo je senzacionalno objavljivanje glasova. Pilot je bacio rezultat glasanja gledalaca, ronioci su uhvatili poruku i na taj način je obavešten voditelj ko je sledeći Zadrugar koji prekida soje učešće. Stanija Dobrojević je osvojila bronzano mesto.

03.32

Aleksanda otkrila da joj je najdraže što je ispratila Davida i Anu i što je osvojila bolji plasman od njih.

Aleksandra Subotić
Foto: Srbija Danas
03.24
OGLASIO SE GONG

Gong je označio da je napravljen sledeći presek glasova. Sledeći Zadrugar koji prekida svoje takmičenje za glavnu nagradu je Aleksandra Subotić. Svi su bili iznenađeni pa čak i ona. Pokazala je svojim izrazom lica da nije očekivala da sada čuje svoje ime. 

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić
Foto: Srbija Danas
03.08
ISPALA I ONA

Maja Marinković je sledeća zadrugarka koja je napustila Belu kuću. I sada su ostali samo Luna Đogani, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Marko Miljković u superfinalu. Majin otac je otkrio u studiu da mu je Maja pre ulaska rekla da će ona ostati do kraja.

Maja Marinković
Maja Marinković
Foto: Srbija Danas
02.50
PALA PROSIDBA

Nakon Nadeždinog izlaska iz Imaginarijuma u toku emisije neko je iz publike je dobacio "Nadežda udaj se za mene". Ona je odmah prihvatila šalu i odgovorila "A ko si ti brate?"

Nadežda Biljić
Foto: Srbija Danas
02.34
OSVOJILA AUTOMOBIL

Nadežda Biljić je sledeća Zadrugarka koja je napustila Belu kuću. Svojim plasmanom zaslužila je automobil i odmah je prokomentarisala kako će se hvaliti kolima. Sa ogromnim osmehom uputila se ka studiju.

HAOS NA SUPERFINALU: Nikad ŽEŠĆI sukob između Stanije i Lune! KLOŠARKO! Doživela NERVNI slom!

HAOS NA SUPERFINALU: Nikad ŽEŠĆI sukob između Stanije i Lune! KLOŠARKO! Doživela NERVNI slom!

02.09
NAPUSTIO BELU KUĆU

Šesti superfinalista koji je napustio Zadrugu je Lepi Mića. Osvojio je automobil svojim zavidnim plasmanom. Potom je naglasio da bi trebalo Aleksandra Subotić da pobedi zbog svega što je doživela u ovoj sezoni.

Lepi Mića
Foto: Srbija Danas
01.45
ANABELA U ČUDU

Nakon Stanijine i Lunine svađe, Anabela je ostala u čudu i poručila da nije nikakvu informaciju prenela Luni. Potom je istakla kako je Marko džentlmenski postupio što se nije mešao u ovaj sukob.

Luna Đogani
Luna Đogani
Foto: Youtube printscreen/Timebandit zadruga uzivo
01.22
NIKAD VEĆI SUKOB

Luna Đogani zamerila Staniji Dobrojević da je flertovala sa Markom. Naime, Stanija je zamolila Marka da joj ponese džak sa stvarima. Luna je to protumačila kao flertovanje pa je nazvala klošarkom i rekla joj da se meša u njihov odnos. Stanija se branila time da je to samo Lunina ljubomora i da je nju Marko ostavio jer je ona promenila svoje ponašanje nakon što je dobila određene informacije od Anabele.

01.08
PETI ZADRUGAR NAPUSTIO IMAGINARIJUM

Iako je po prvi put u rijaliti programu, došao je do samog superfinala, što je ogroman uspeh. Aleksa Savić se istakao po svom fenomenalnom glasu, a sada je napustio Belu kuću.

00.35
UŠLE PORODICE ZADRUGARA

U Belu kuću su ušli najmiliji od superfinalista. Svi su zaplakali. Vrlo emotivan momenat u Imaginarijumu. Luna je odmah upitala Anabelu kroz suze da li je razočarala i kako je moguće da joj se opet dogodilo isto. Anabela je pokušala da je smiri i poručila joj da ne treba da se menja.

Luna Đogani, Anabela Atijas
Foto: Printscreen/Tv Pink
00.17
NAPUSTILA ZADRUGU ZAUVEK

Sledeća je Imaginarijum napustila Suzana Perović. 

Suzana Perović
Suzana Perović
Foto: Srbija Danas
ZADRUGA 2 FINALE - BLOG UŽIVO: U bekstejdžu nastao HAOS! Uletelo OBEZBEĐENJE! Tuča?!

ZADRUGA 2 FINALE - BLOG UŽIVO: U bekstejdžu nastao HAOS! Uletelo OBEZBEĐENJE! Tuča?!

00.02
UŠLI MAĐIONIČARI

Zadrugari uživaju u izvođenju mađioničarskih trikova, pobednika ovogodišnje sezone Pinkovih zvezda.

23.19
TREĆA NAPUSTILA ZADRUGU

Ana Korać je treći superfinalista koji je napustio Zadrugu. Ono što je zanimljivo je činjenica da je i prošle i ove godine osvojila isti plasma, deveto mesto.

Ana Korać
Ana Korać
Foto: Srbija Danas
23.12
TUČA U BEKSTEJDŽU?!

U bekstejdžu je nastao haos kada su se sukobili Brendonov i Petrućijev otac. Brendonov otac je prozivao Petrućija da je pijanica, na šta mu je odgovorio da je bolje da pije pivo nego ksanaks. Aludirajući na to da Brendon koristi lek za lečenje anksioznosti ksanaks. Odmah je reagovalo obezbeđenje.

Zadruga
Foto: Srbija Danas

 

23.04
UŠAO U ZADRUGU SLOBA RADANOVIĆ

Sloba Radanović je zapevao svoj veliki hit "Kocka". Luna Đogani ga je posmatrala i smeškala se. Potom je izjavila da joj je već dosadila pesma i da je pričala sa Aleksandrom Subotić i da je nije zaimalo što se pojavio Sloba.

Slobodan Radanović
Slobodan Radanović
Foto: Srbija Danas
22.32
DRUGI PRESEK

Drugi superfinalista koji je napustio Zadrugu je Branislav Radonjić Brendon.

Branislav Radonić Brendon
Foto: Srbija Danas
22.26
STIGLA LUNINA PODRŠKA

U Šimanovce su stigli Anabela Atijas i Gagi Đogani koji se nisu ni pozdravili. Pored njih, u Zadrugu je stigao i Slobodan Radanović, bivši dečko Lune Đogani. Sa Slobom Gagi nije hteo da se pozdravi jer kako kaže nema potrebe da se sad upoznaju posle dve godine.

Anabela Atijas
Foto: Srbija Danas
22.20
NAJAVA

Dušica Jakovljević je najavila da sledeći zadrugar napušta Belu kuću u 22:30

DŽABA JOJ POBEDA - LUNA PONIŽENA Plakaće kao kiša kad izađe i U STUDIJU ugleda OVO!

DŽABA JOJ POBEDA - LUNA PONIŽENA Plakaće kao kiša kad izađe i U STUDIJU ugleda OVO!

22.07

Spektakl na finalu - Zadrugari uživali u performansu umetničkih plivačica.

21.50
PRVI SUPERFINALISTA KOJI JE IZLETEO

Prvi superfinalista koji je na skuteru napastio Zadrugu je David Dragojević. Zadrugari su bili iznenađeni ovom odlukom gledalaca.

David Dragojević
David Dragojević
Foto: Srbija Danas
DIREKTNO IZ BEKSTEJDŽA: Finale "Zadruge 2" - Bane doživeo HAOS nakon izlaska iz ZADRUGE. Evo ZAŠTO!

DIREKTNO IZ BEKSTEJDŽA: Finale "Zadruge 2" - Bane doživeo HAOS nakon izlaska iz ZADRUGE. Evo ZAŠTO!

21.37
VATROMET

Zadrugari su imali prilike da uživaju u vatrometu koji im je organizovao Veliki šef. Ognjen Amidžić je potom najavio da kreću preseci glasova.

21.16
POČELO JE

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je početak finala Zadruge. Takođe, rekla je važno obaveštenje da je žurka koja je bila zakazana za nedelju, pomerena za ponedeljak. I otkrila da će se uskoro bivši zadrugari iz prve sezone pojaviti u studiju.

ZADRUGA 2 FINALE UŽIVO - Eleonora otvoreno o Slobi, Luni ali i Sandri - Najveći PREVARANT je...

ZADRUGA 2 FINALE UŽIVO - Eleonora otvoreno o Slobi, Luni ali i Sandri - Najveći PREVARANT je...

20.30
BIVŠI TAKMIČARI SE UKUPILI PRED VRATIMA ZADRUGE

 

Pred vratima Zadruge okupio se veliki broj bivših učesnika, koji sa nestrpljenjem očekuju početak finala i pobedu njihovog favorita.

Tu su Ša, Lazar Jeremić, Marko Marković, Mika i Giba, Zlata, Savo, Blondi, ali i ostali! Pogledajte u galeriji atmosferu u Šimanovcima!

A evo šta je Savo Perović otkrio za SD!

 

17.32
ZADRUGA 2 U SLIKAMA

Dok čekamo prve informacije sa lica mesta, prisetite se u našoj galeriji nekih od momenata koji su obeležili drugu sezonu šimanovačkog šoua:

 

18.05
REZULTATI VELIKE ANKETE SD

Portal Srbija Danas sproveo je veliku anketu povodom finala Zadruge 2.

Na osnovu ogromnog uzorka iz našeg istraživanja, od čak NEVEROVATNIH 517 HILJADA GLASOVA, dobili smo TOP 6 superfinalista, a razlika u glasovima je varirala, dok je pobednica čvrsto čuvala svoj tron.

Pogledajte plasman na slici ispod!

Anketa Zadruga
Anketa Zadruga
Foto: Srbija Danas

 

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
1 Beograd