fbpx
Skip to main content
Zadruga

ŽESTOKA NA REČIMA! Marija Kulić ŽESTOKO oplela po Mišelu a onda se umešao ON (VIDEO)

foto: printscreen/Zadruga Official
Šok!

Marija Kulić, poznata po nadimku "Snajper", zbog toga što posmatra zadrugare iz svog ćoška na žurki, došla je u radio "Amneziju" da podnese raport o sinoćnim dešavanjima.

Trik koji će vam OLAKŠATI ŽIVOT: Evo kako da naterate MUŠKARCA da se uključi u KUĆNE POSLOVE!

Trik koji će vam OLAKŠATI ŽIVOT: Evo kako da naterate MUŠKARCA da se uključi u KUĆNE POSLOVE!

Zadruga
foto: printscreen/Zadruga Official

- Iznenadilo me je Mišelovo ponašanje. Znam da neće biti u vezi. Niko ga ne tera da se ženi. Ako je rekao da je Dragana nova lepa, ne vidim razlog što ne bi ušao u vezu. On beži od toga. Mišel je igrao sa Sanjom da bi napravio Matoru ljubomornom, jer je dobio najmanji budžet. Hoće on tako da se upetlja. Žao mi je ove nove devojke Dragane, toliko ju je ishvalio... Njemu vreme prolazi, zašto ne bi ovde nešto započeo? Tim plesom kao da pere svoju seksualnost. Vrlo mi je sumnjiv. Ne samo meni, nego i ostalima. Čula sam i te priče Miljanine. On je i te kako prisno igrao i na prvim žurkama sa muškarcima, kada su bili Toma i Vladislav. Pratim njega, kao i sve. Matora nema potrebe da bude ljubomorna, ali nema ništa. Žao mi je Sanje što se nije snašla... Neće je Fran, neće je Anđelo... Ona isto igra rijaliti, svuda je ima, niko je neće. Jadna žrtvica. Očekujem od Sanje svašta, ona je rijaliti igrač, ali jednom bi je trebalo da je bude sramota zašto je niko neće - nastavila je Kulićka.

- Nema potrebe nikoga da žališ. Jasno je da kad nekog prezireš, od njega praviš geja. Što odmah aludiraš na to da sam ja gej? - upao je u emisiju Mišel.

- Pa nećeš ni sa jednom. To nije samo moje mišljenje - istakla je Marija.
 

 

 

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd