fbpx
Skip to main content
Dragana Mitar, Edis Fetić, Vladimir Tomović i Ljiljana Tomović

ZVANIČNA POTVRDA Dragana se SVETI Vladi zbog NJIH! Veza s Edom je OK za razliku od njegovog braka

Foto: Srbija Danas - TV Pink printscreen/Zadruga
Potpuna zbrka...

Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Dragana Mitar, Edis Fetić, Vladimir Tomović i Siniša Dragutinović
Dragana Mitar, Edis Fetić, Vladimir Tomović i Siniša Dragutinović
Foto: TV Pink printscreen - Facebook/Siniša Dragutinović

Na ulasku u "Zadrugu 3", Mitrova je poručila da je došla da se igra, a da je sve još uvek tako, tvrdi i njena administratorka na oficijalnom Instagram profilu. Spekulisalo se ko se stara o njenim društvenim mrežama dok je u rijalitiju, a sada je adminka poručila da je u pitanju "najbolja prijateljica", ali da se ne radi o Olji Bajrami.

Na Draganinom storiju su pratioci postavljali pitanja, a odgovori na zvaničnoj stranici su im poručili da se bivša modelsica igra sa Tomovićem, da mu se "sveti zbog svih onih koje je zgazio"

- Dragana odlično zna šta radi. Zar niste shvatili da je ona bukvalno osvetila sve one koje je on pregazio. Dragana se igra. Tomović se zalepio za nju, ne ona za njega. To što je danas ponovo sa Crnogorcem takođe posmatram kao igru - poručila je adminka, a na pitanje da li bi Dragana bila sa Vladom i u spoljnom svetu, odgovor je bio: "Naravno da ne bi!"

Na pitanje da li je u ozbiljnoj vezi sa Gospodinom Tortom izvan rijalitija, njena adminka je poručila:

- Sve je u redu!

Ona smatra da i sam Edo zna da je sve igra i da mu ne smetaju snimci gde, kako je rekao jedan od onih koji su postavljali pitanja, "Dragana nasače na Vladu".

- I Fetić to shvata kao igru, nije glup!

Naravno, pratioce je interesovao i odnos Fetića sa još uvek zakonitom suprugom Zilhom Karišik Fetić, a odgovor je bio jasan:

- Taj brak ne funkcioniše mnogo pre Dragane, tako da ne vidim zašto se to konstantno potencira - istakla je adminka i otkrila da Draganu podržava porodica, dok njen sin ne gleda rijaliti.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd