Skip to main content
Požar

HEROJ - VUKLA JE BEBU ZA PELENU! Ženka Pitbula SPASILA SEDMOMESEČNU bebu iz zapaljenog stana (FOTO)

Foto: Youtube printscreen
Heroj!

Ženka pit bula spasila je svoju porodicu od požara koji je u noćnim satima zahvatio zgradu u Kaliforniji. 

Vlasnicu psa, Nanu Chaichanhdu, njena je osmomesečna Saša probudila oko 22 sata. Saša je cvilela i skakala po izlaznim vratima stana, pokušavajući da upozori vlasnicu i njenu ćerku na vatru koja se počela širiti strahovitom brzinom.

SKOČILA I ZGUŽVALA SVE PAPIRE! Urnebesna scena u jutarnjem kod Jovane i Srđana: Sve se desilo odjednom...

Izvukla je za pelenu iz kreveta

Požar je već uništio dom njenog suseda i počela se približavati njihovom stanu, a Saša je sve jače lajala.

- Nije mi bilo ni na kraj pameti da nas pokušava upozoriti na požar. Ustala sam se iz kreveta da proverim što se događa. Otvorila sam vrata, a Saša je utrčala u stan, pravo u spavaću sobu - objasnila je Chaichanhda za Daily Mail.

PREMINULI HOĆE DA PRIČAJU S NAMA: Ovo su ZNACI da vam se voljeni pokojnici javljaju!

Žena je tek onda videla da joj komšiluk gori pa je i sama krenula prema spavaćoj sobi u kojoj se nalazila njena kćer, stara samo sedam meseci. 

Kad je ušla u sobu, imala je šta da vidi. Saša je već spašavala devojčicu tako što ju je izvlačila iz kreveta držeći je za pelenu. 

- Zahvaljujući Saši, na vreme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Saši svoj život i život svoga deteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, verovatno se ne bi izvukle - ispričala je. 

Imamo 10 fantastičnih razloga zbog kojih bi vaše dete trebalo da odraste uz ljubimca!

Stan je potpuno izgoreo

Vatrogasci su brzo stigli i uspeli u relativno kratkom roku ugasiti vatru, pa požar nije uništio celu zgradu. Ali, stan Saše i njenih vlasnica je potpuno uništen u požaru, zajedno sa svim stvarima koje su posedovale. Porodica trenutno boravi kod rođaka koji živi u jednom od stanova koji su vatrogasci uspeli da obrane od vatre. 

ONA JE PRAVO ČUDO PRIRODE! NESTVARNO - Jedna maca a DVA lica! (FOTO)

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja u kojem porodica pokušava prikupiti nešto novca kako bi što pre stali na noge. U kampanji su napisali da će prikupljenim novcem financirati odeću, cipele i hranu za celu porodicu, uključujući i Sashu. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd