fbpx
Skip to main content
Paris Hilton

LUKSUZNE VILE, LETOVANJA, PRVA KLASA! Zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko NOVCA ZVEZDE troše na ljubimce

Foto: Instagram prinscreen/hiltonpets
Nerealne sume!

Danas je normalno imati kućnog ljubimca koga želite da razmazite.

Iako se mnogi se opredeljuju da usvoje skitnice sa ulice, poznate ličnosti izgleda više vole da plate velike iznose za svoje skupocene krznene drugare.

Ovako ćete saznati da li je prevruće za šetnju vašeg ljubimca - potrebno vam je SAMO pet sekundi

Ovako ćete saznati da li je prevruće za šetnju vašeg ljubimca - potrebno vam je SAMO pet sekundi

Leonardo Dikaprio

Talentovani glumac je odlučio da kupi ugroženu vrstu kornjače (lat. Geochelone sulcata), koja ga je 2010. godine koštala 350 evra. Te kornjače mogu da žive i do 200. godina.

ŽELITE DA USREĆITE VAŠU MAČKU? Pogledajte kako se ona TOPI dok joj masiraju noge! (VIDEO)

ŽELITE DA USREĆITE VAŠU MAČKU? Pogledajte kako se ona TOPI dok joj masiraju noge! (VIDEO)

Kersti Ali

Američka glumica u svojoj kući pored Zlatnog globusa i Emija drži i 14 lemura. Iako svi liče jedan na drugoga, glumica tvrdi da ih je lako raspoznati pošto imaju različite ličnosti.

Što se održavanja tiče, Ali godišnje izdvaja i do 45.000 evra, pošto je unajmila i profesionalne čuvare da se o životinjama brinu.

Britni Spirs

Nekadašnja princeza pop muzike postala je princeza pasa. Kako prenosi The Richest, Britni godišnje troši 26.000 evra na održavanje svojih krznenih prijatelja. Nije poznata informacija koliko je tačno platila same pse ali znamo da prevačica potroši 270 evra u salonu za kućne ljubimce po dolasku.

JEDINI NA SVETU! Ovaj mali buldog je pravi TIGAR! Veoma opaka zverka! (VIDEO)

JEDINI NA SVETU! Ovaj mali buldog je pravi TIGAR! Veoma opaka zverka! (VIDEO)

Maraja Keri

Ako iko voli svoje pse, to je onda pevačica Maraja Keri, koja svoje ljubimce šalje na godišnje odmore na luksuzna mesta i plaća im privata avionski prevoz u prvoj klasi. Njihovo poslednje letovanje Maraju je koštalo 156.000 evra.

Paris Hilton

Slavna naslednica velikog lanca Hilton hotela savršeno je demonstrirala da uvek može još da ulepša život svojim ljubimcima.

Naime, Paris je za svoje pse napravila malu palatu na dva sprata sa dizajnerskim nameštajem, koja ju je platila 290.000 evra.

Paris Hilton ima 30 kučića koje je spremna da usreći po svaku cenu.

Majk Tajson

Slavni bokser Majk Tajson je upao u oči javnosti kada je kupio tri Bengalska tigra. Tajson je objasnio da mu je jedan prijatelj predložio da nabavi egzotične životinje, pa je bokser bez problema platio 62.000 evra po jednom tigru.

Pošto više nije mogao da ih održava i hrani, bio je primoren da se oprosti od svojih velikih mačaka, ali ipak smatra da je posedovanje tigrova bilo divno iskustvo.

 

Pročitajte i:

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd