fbpx
Skip to main content
Vanzemaljci

BIZARNA TVRDNJA KINESKOG PROFESORA: Vanzemaljci se UKRŠTAJU sa ljudima?

Foto: Profimedia
Jezivo!

OKSFORDSKI profesor Jang-hae Či u svojoj knjizi tvrdi da se vanzemaljci ukrštaju sa ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu koja će nas spasiti od klimatskih promena. Jang-hae Či smatra da hibridi nastaju tokom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida.

Soccerov instant milioner: "Težak" 6 miliona

Soccerov instant milioner: "Težak" 6 miliona

Vanzemaljci
Foto: Profimedia

Kako prenosi ''The sun'', Či je instruktor korejskog jezika na Oksfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao i knjigu o svojim spekulacijama, pod nazivom: 'Vanzemaljske posete i kraj čovečanstva', u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje sa klimatskim promenama. Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze u potporu svog gledišta.

SNIMAK NLO-a? Mornarica objavila VIDEO na kojem je NEPOZNATA letelica! (VIDEO)

SNIMAK NLO-a? Mornarica objavila VIDEO na kojem je NEPOZNATA letelica! (VIDEO)

Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tokom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida, za koje Či veruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.

Našu nemogućnost za percipiranjem tih vanzemaljaca Či objašnjava time što oni žive u svom bio-sastavu, kog mi kao ljudi ne možemo da detektujemo jer nam je moć opažanja ograničena organima koje imamo. 

Či vjeruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih pretnji poput nuklearnog rata ili klimatskih promena, te da će rešiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj izvanrednoj inteligenciji.

JEZIVA SUDBINA LJUBITELJA TEHNOLOGIJE! Dao je svoj ORGAN za TELEFON i TABLET a sad je TEŠKO BOLESTAN!

JEZIVA SUDBINA LJUBITELJA TEHNOLOGIJE! Dao je svoj ORGAN za TELEFON i TABLET a sad je TEŠKO BOLESTAN!

On je izjavio kako, uprkos opštem mišljenju, oni ne dolaze radi nas već radi svojih interesa:

- Oni dolaze ne radi nas, nego radi sebe, svog opstanka. Ali njihov opstanak je ustvari ujedno i naš opstanak - opstanak celokupne biosfere.

Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnog mišljenja, nadovezujući se na američkog 'istraživača vanzemaljskih otmica' Dejvida Džejkobsa, u tvrdnjama kako ti hibridi koji se 'kreću među nama' imaju vrlo zlokobnu misiju te da se hibridi prve generacije opet ukrtštaju sa ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd