Skip to main content
monstrum iza rešetaka

BOLESNA ISPOVEST MONSTRUMA: Maštam kako DEVOJKAMA stavljam kečap na TRBUH, a onda...

Foto: Profimedia/ilustracija
Na ženama me ne privlače ni grudi, ni zadnjica, već samo...

Ovaj muškarac strahuje da u njemu živi demon ili da je potomak kanibala. Kaže kako mu je najgore to što ga kod žena ne privlači baš ništa drugo, kao da nije muškarac.

On tvrdi da ima fetiš na ravne ženske trbuhe. Zamišlja kako ih preliva kečapom i pojede. Čovek je ispričao sve što mu se događa na portalu freshconfessions.com.

PROGOVORILA DECA SATANISTA: "Posle seksa skuvaju, pa pojedu bebu" (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

- Imam fetiš na ravne ženske trbuhe i njihove pupke. Volim da sedim na plaži i samo buljim u nepoznate devojke koje na suncu hvataju boju. Znam da im je telo vruće i imam želju da ih pojedem. Ne znam zašto mi se to događa. Imam taj problem od detinstva. Zamišljam mršave devojke kao hranu - otkriva ovaj jezivi tip, a zatim dodaje:

Besan mladić
Foto: Profimedia/ilustracija

- Najčešće maštam kako su one hot dog, kako stavljam kečap na njih i senf, a potom ih pojedem. Zbunjen sam zbog toga. Imam osećaj kao da u meni živi demon koji mi ne da mira ili da sam potomak kanibala - nastavio je svoju bizarnu ispovest.

- Često sanjarim kako prekrivam devojke umacima za kobasice. Idealna devojka za ovaj scenario bila bi vitka i osunčana, ravnog trbuha i dugačkog trupa. Kod ovog mog fetiša je najgore to što me baš ništa drugo na ženama ne privlači, ni grudi, ni stražnjica, kao da nisam muškarac - završava on svoju jezivu priču.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd