Skip to main content
Boriška

BOŽJE ČUDO!? Boris (20) ima NADLJUDSKE sposobnosti! Kaže da je ŽIVEO na MARSU, a onda je ispričao doživljaj ŠOKIRAO svet

Foto: Youtube printscreen/Project Camelot-Thomas Pickett
Ono što je otkrio uzdrmaće temelje savremene civilizacije!

Boris Kiprijanovič, danas 20-godišnjak iz ruskog Volgograda, tvrdi da je došao sa Marsa, a u prilog tome idu njegove nadljudske sposobnosti.

Navodno je već 15 dana nakon rođenja mogao sam držati glavu, sa četiri meseca je progovorio, a pre druge godine života sricao je naslove novina, tvrdi njegova majka Nadježda.

SUZE, KRV I ZNOJ! Ovi pobednici rijalitija su NAPUNILI DŽEPOVE nakon POBEDE, a evo GDE su DANAS...

- Svoju prvu reč, "baba", izgovorio je sa četiri meseca i od tada je počeo da priča. Sa sedam meseci je izgovorio svoju prvu rečenicu - "Hoću ekser", videvši ekser u zidu - rekla je Nadežda, dermatološkinja u gradskoj klinici. Otac Jurij je penzionisano vojno lice.

Boriška
Boriška
Foto: Youtube printscreen/ Project Camelot

Čim je došao u vrtić, vaspitačice su primetile da je mali Boriška izrazito napredan. Roditelji su uvereni da on informacije prima preko "misterioznih kanala" jer su ga nekoliko puta ulovili kako "komunicira sa nekim".

- Ono što on zna mu niko nikad nije rekao niti ga učio o tome. Ponekad je znao samo da sedne i priča o svemiru i planetima, pogotovo o Marsu i civilizacijama koje su nekad postojale - tvrde roditelji.

DOBRI LjUDI IZ "MRVICE" U VELIKOJ PLANI: Brinu o psima kao o ljudima

Boriška tvrdi da je u prošlom životu živeo na Marsu i da je Crvena planeta i danas nastanjena, odnosno da Marsovci žive u podzemnim gradovima. Pričao je i da je sam posećivao Zemlju dok je bio Marsovac.

Boriška je o svemiru prvi put progovorio sa dve godine, a u tom dobu izradio je svoj prvi svemirski brod.

Verovali ili ne, na slici je 12 VOJNIKA U DŽUNGLI! Vrlo ih je "lako" pronaći!

- U jednom trenutku počeo je da priča o civilizaciji Lemuria koja je odumrla jer se nisu hteli duhovno razvijati, kaže majka koja je kasnije otkrila da je Lemuria zaista postojala pre 70.000 godina.

Kad ga je pitala otkud mu te informacije, Boriška je kratko odgovorio:

- Nije mi niko rekao, to sam sam video - rekao je on.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd