fbpx
Skip to main content
očuh

“DA LI SI TI NORMALNA?! ŠTA RADIŠ TO?” Slikala se sa očuhom, objavila fotku na Instagramu, ali BOLJE DA NIJE

Foto: Instagram printscreen/briellebiermann
Fotografija je nastala na proslavi njegovog 35. rođendana. Brijel svom očuhu sedi u krilu dok, on je obgrlio oko ramena, dok oboje nasmejano poziraju. 

Brijel Birmen (23), influenserka iz SAD, na meti je žestokih osuda zbog fotografije koju je objavila na svom Instagramu. Na njoj pozira sa očuhom, ali po mišljenju njenih pratilaca, vrlo neprimereno. 

Fotografija je nastala na proslavi njegovog 35. rođendana. Brijel svom očuhu sedi u krilu dok, on je obgrlio oko ramena, dok oboje nasmejano poziraju. 

- Srećan rođendan najboljem ocu i čoveku kog sam ikada poznavala. Ne bih mogla da zamislim život bez tebe, Tako sam ponosna na tebe i na sve što si postigao. Zaboravila sam juče da objavim sliku, previše smo se dobro provodili. Volim te - napisala je Brijel uz fotografiju.

Nije prošlo mnogo vremena do prvog kometara osude. Pratioci su joj zamerili da je previše bliska sa očuhom i da je to što mu sedi u krilu neukusno.

- Da li si normlna? Šta radiš to?", napisao joj je jedna od pratilaca. "Meni je ovo odvratno", glasi drugi komentar. "Neprijatno je videti odraslu osobu koja sedi očuhu u krilu - napisao je treći.

Međutim, ima i onih koji su stali u njenu odbranu.

- Neki od ovih komentara su smešni. Dete je sedelo tati u krilu... šta je tu nenormalno? Ne razumem zašto bi neko učio svoje dete da ne sedi u očevom krilu - napisao je jedan pratilac, dok drugi kaže da sve kritike "više govore o vama nego o Brijeli".

Šta vi mislite? Da li neprimereno ili ne?

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd