fbpx
Skip to main content
Slvatore Anelo

Deda koji je ISPUSTIO UNUKU KROZ PROZOR sa 11. sprata prvi put progovorio o tragediji, njegove reči PARAJU SRCE

Foto: Youtube printscreen/CBSN
Pretužno.

Slvatore Anelo iz Indijane, koji je optužen za ubistvo iz nehata nakon što je ispustio unuku Kloi Veigand sa jedanaestog sprata kruzera kompanije "Rojal karibijan" u Portoriku, prvi put je govorio na televiziji nakon podizanja optužnice. U jutarnjem programu mreže Si-Bi-Es, Anelo jedva je zadržavao suze dok je očajan pričao o tom tragičnom događaju.

- Sećam se da sam je tražio na podu, a onda sam video kako pada i nisam mogao da verujem. Mislim da sam neko vreme bio u šoku i samo sam stajao. Sećam se da sam vrištao. Mislio sam da je prozor...I sada to govorim sebi, sve vreme ponovo proživljavam sve to i stvarno sam mislio da je staklo tamo. Ne znam šta drugo da vam kažem - rekao je očajan deda.

ERA VIRUSNIH INFEKCIJA JE TU! Specijalista upozorava šta nikako ne smemo da radimo!

ERA VIRUSNIH INFEKCIJA JE TU! Specijalista upozorava šta nikako ne smemo da radimo!Zatvara se manastir otvoren 1611. godine - glavna časna sestra se ZALJUBILA!

SVADBA CECE I ARKANA: Ako znate šta je ovo, da se razumemo - MATORI STE! (FOTO)

SVADBA CECE I ARKANA: Ako znate šta je ovo, da se razumemo - MATORI STE! (FOTO)

- Sve mi to izgleda nestvarno. Ona je bila tako divna devojčica. Savršena devojčica - rekao je u intervjuu.

Užasna nesreća desila se sedmog jula, prvog dana sedmodnevnog porodičnog odmora. Salvatore, koga svi zovu Sem, podigao je malu Kloi da bi mogla da lupa po staklu, ali nije video da je prozor bio otvoren. Dete mu je iskliznulo iz ruku i ispalo kroz prozor na betonsku platformu pristaništa u San Huanu.

Lekari na brodu sa 15 paluba pojurili su da spasu dete, ali je proglašena mrtvom na licu mesta, jer je pretrpela teške povrede glave pri udaru sa zemljom.

Slvatore Anelo
Slvatore Anelo
Foto: Youtube printscreen/CBSN

Anelo je uhapšen i vlasti u Portoriku u oktobru su podigli optužnicu protiv njega. Ukoliko bude proglašen krivim, Anelu preti kazna zatvora od tri godine.

Kloini roditelji Alen i Kimberli Veigand pružaju podršku devojčicinom dedi po majci, optužujući “Rojal karibijan” da je “iz neobjašnjivih razloga” ostaivo otvoren prozor u delu namenjenom za druženje i igru. Oni tvrde da je Anelo podigao Kloi da bi lupala po staklu, jer je to volela da radi kad je gledala starijeg brata dok igra hokej, a da nije video da je prozor otvoren.

Vlasti Portorika saopštili su da će svedočenja očevidaca i snimak video-kamere iskoristiti da dokažu Anelovu krivicu, ali njegovi advokati tvrde da snimci iz dva različita ugla iznad dela sa bazenima, oslobađaju odgovornosti nesrećnog dedu i dokazuju da je reč o nesrećnom slučaju.

Pogledajte intervju. 

Pozvala je da poruči picu, i tako SPASILA ŽIVOT majci (VIDEO)

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Slaba kiša
1 Beograd