fbpx
Skip to main content
Trudna žena

(FOTO) TO JE DEMON: Ženi na ultrazvuku pokazali bebu koju nosi - a ono što je videla naježilo je

Foto: Profimedia/ilustracija
Nije mogla da veruje!

Odavno je poznata činjenica da će svaki roditelj za svoje dete misliti da je preslatko, makar drugima ne izgledalo tako atraktivno.

Kako god bilo, buduća mama Iyanna Carrington (17) iz Virdžinije u SAD-u ostala je šokirana kada je nakon 24 nedelja trudnoće otišla na ultrazvuk kako bi saznala pol bebe i videla obrise svog deteta.

- Ovo je fotografija s ultrazvuka moje kćeri. Većina beba se sakrije od kamere, ali pogledajte nju, izgleda kao demon. Prvo su mi pokazali njeno lice i izgledala je normalno, no kada su potvrdili da je devojčica, ona je ponovno napravila tu grimasu. Rekla sam lekaru da izgleda kao duh, a on mi je rekao da je sve to normalno. Već toliko volim svoje demonsko dete - napisala je uz fotku na Fejsbuku.

Nakon što je fotografija s ultrazvuka postala viralna, buduća majka objasnila se kako zna da će njena kći biti prekrasna.

- Ne znam zašto je napravila tu grimasu, ali to je samo na trenutak izgledala čudno. Mnogi su mislili da je slika lažna. I otac bebe je bio tu, presretan je što će dobiti curicu jer već ima dva sina - poručila je Iyanna.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd