Skip to main content
Crkva u Borči

KAKVA SVINJA! Napio se i napravio SKANDAL U CRKVI! Razbijao sve pred sobom, reagovala i policija

Foto: Srbija Danas
Pronađen kako leži obeznanjen od alkohola!

Parohijani jedne crkve u Poljskoj bili su životno ugroženi proteklog vikenda, kada je divlji vepar uleteo u crkvu tokom molitve i porušio sve što mu se našlo na putu.

Svinja je ušla na nedeljnu misu u crkvi u poljskom gradu Ruda Slaska, pošto je razbila staklena vrata na ulazu. Incident se desio nekoliko minuta nakon početka mise, a vepar je izazvao paniku među prisutnima. 

 - Na sreću, uspeli su brzo da uplaše vepra pa niko nije povređen -  rekao je policajac i dodao da je životinja slomila dve vaze i pocepala ikonu Isusa Hrista tokom divljanja po crkvi. 

KAD BIJE SRBIN: "Nakon porođaja silovao me predmetima iz kuće! Tukao me stolicom i bacao među svinje..."

Prema izveštajima lokalnih medija, životinja je verovatno upala u crkvu u potrazi za hranom. Lokalne vlasti su obećale da će se suočiti sa ovim problemom, pošto životinje sve češće ulaze u gradove u potrazi za hranom.

svinje
Foto: Profimedia

Pre mesec dana još jedan vepar se našao na naslovnim stranama lokalnih medija, nakon što je krenuo u potragu za hranom. 

Pripitomljeni vepar nazvan Črumek pobegao je svom vlasniku Pavelu Kovalskom, istraživaču šuma i stanovniku gradića Kolo. Nedelju dana kasnije vepar je pronađen kako leži obeznanjen na jednoj farmi nakon što je popio oko 120 litara alkoholnog fermenta od koga se pravi vino. 

Farmer je stupio u kontakt sa Kovalskim, koji je ubrzo preuzeo ljubimca avanturistu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd