Skip to main content
Obred u CERN-u

JEZIVI RITUAL SATANISTIČKOG ŽRTVOVANJA: Snimak "ubistva" u CERN-u napravio SVETSKI SKANDAL (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Dill Martin
Mesto gde je otkrivena "Božja čestica" postalo je poprište monstruoznog dešavanja. Na internetu se pojavio snimak na kojem se, navodno, vidi prinošenje ljudske žrtve na travnjaku ispred CERN-ove zgrade.

Evropski centar za nuklearna istraživanja (CERN) pokrenuo je istragu pošto se na internetu pojavio video koji prikazuje obred prinošenja ljudske žrtve u dvorištu ispred zgrade koja obuhvata i Veliki hadronski sudarač koji se koristi za istraživanje u oblasti kvantne fizike. Snimak je nastao tokom noći, što je dovelo u pitanje obezbeđenje najveće naučne laboratorije na svetu.

Snimak prikazuje nekoliko osoba u odorama sa kapuljačama koje izvode obred pred kipom boginje Šive u dvorištu CERN-a, na francusko-švajcarskoj granici, nedaleko od Ženeve.

- Taj video je snimljen unutar naše ograde, ali bez naše dozvole i znanja - rekla je portparolka CERN-a i dodala da je centar pokrenuo istragu.

PROGOVORILA DECA SATANISTA: "Posle seksa skuvaju, pa pojedu bebu" (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Navodna žrtva prineta je ispred kipa boginje Šive koji se nalazi u dvorištu CERN-a, a svetski mediji su ovaj za sada nerazjašnjeni događaj pripisali - neslanoj šali naučnika zaposlenih u ovoj ustanovi. Za sada niko nije preuzeo odgovornost za snimanje ovog događaja ili navodni satanistički ritual.

Mnogi teoretičari zavere smatraju da bi Veliki hadronski sudarač mogao da stvori crnu rupu u Zemlji, ili da omogućava otvaranje prolaza u drugu dimenziju. U izjavi za britanski Independent, portparol CERN-a kaže da brine kako bi ovakve "šale" mogle da ugroze legitimitet naučnog istraživanja ustanove.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd