Skip to main content
Najjači čovek sveta

NIJE ČOVEK, TO JE ZVER! Nikad ne spava, JAK je kao 260 konja, a SEKSA se čak 15 puta dnevno (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Loxx LaxxTv
Ženio se 25 puta, a otac je 35-oro dece!

Najsnažniji čovek na svetu Sajed Muhamad Ahmad živi u Egiptu sa svoje četiri žene. Zovu ga Hulk, a ženio se čak 25 puta i otac je 35-oro dece.

Medicinska istraživanja su pokazala da snaga ovoga čoveka iznosi 260 konjskih snaga, a on sam kaže da je njegova snaga dar od Boga.

- Pokušavam da je prikrijem, ne volim da se dokazujem i pokazujem. Ne želim da me se ljudi boje ili da se ružno osećaju jer sam ja jak, a oni nisu - izjavio je Ahmad, dodajući da je vernik i da je jako skroman čovek.

ŠOK i JEZA! Ronioci naleteli na džinovsko STVORENJE koje može da USISA čoveka... (VIDEO)

Nije mu dozvoljeno da radi zbog ogromne snage koju poseduje. Razlog koji je naveden u medicinskom izveštaju jeste da ne sumnjaju da je on dobar čovek, nego ukoliko bi se na radnom mestu desila neka provokacija kolega, mogao bi ih nenamerno povrediti, zbog toga ima zahtev kojim mu se zabranjuje da radi.

Ova momčina takođe ne sme da uže ni u policijsku stanicu ili zatvor. Medicinski izvešaj takođe navodi da ima jaku polnu zrelost, seksualni apetit koji ga „obavezuje“ da sa svojim ženama ima 15 puta dnevno polne odnose.

Sajed kaže da je to razlog zašto ima četiri žene, jer ako bi imao samo jednu, onda ne bi mogao da funkcioniše. Snagu je nasledio kaže od oca koji je takođe imao neverovatnu snagu.

JEZA: Kad vidite šta su deca govorila o svojim imaginarnim drugovima, PRETRNUĆETE od straha! (FOTO)

- Moja snaga jednaka je 260 konjskih snaga, dok je snaga moga oca jednaka 840 konjskih snaga - izjavio je on..

Sayyed Muhammad Ahmad nikako ne spava, kaže da nije spavao od kada se rodio.Zanimljivo je i to da je ovaj nadareni čovek prilikom rukovanja s nekim ne stišće ruku jer ne želi namerno nekoga da povredi. Njegova omiljena hrana je sirova ovčetina i velike količine maslaca koje mu daje snagu, s ovom hranom “obični” čovek ne bi preživeo.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
maricu's picture

maricu

sta cekas otvori se i dovediga u rijaliti da ti guzi zmaja ili tebe

9 | 0

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd