fbpx
Skip to main content
Lea Membrej

NEVEROVATNO: ONA želi da postane OTAC svoje dece! (FOTO)

Foto: Facebook prinscreen/Lea Membrey
I uspeće u tome.

Vršnjaci su ga zlostavljali u školi zato što su mislili da je gej, pa je Lea Membrej sa 17 godina ostavio svoju spermu u banci i promenio pol.

Tri godine kasnije, ona je saznala da će moći da ima svoje dete u budućnosti sa polovinom svoje DNK.

- Dok sam odrastala imala sam osećaj da sam bila u nekoj kutiji.

Istetovirala je jednu REČ na čelu! Sada više neće morati da govori svima ŠTA JE!

Nikada nisam stvarno znala ko sam bila, niti sam znala išta o transrodnim osobama dok nisam završila srednju školu. Na jednoj žurci, prelepa devojka mi je rekla da je bila muškarac. To je bio apsolutni šok za mene, jer nisam verovala da transrodna žena može da izgleda tako dobro.

U tom momentu shvatila sam šta stvarno želim – priča Lea Membrej iz Oklanda sa Novog Zelanda.

Lea, koja sada ima 20 godina, započela je transformaciju svog tela pre tri godine i u nju je uložila više od 5.200 dolara.

OVO JE NAJOPASNIJI SLADOLED NA SVETU! Samo punoletni mogu da ga naruče uz PISMENU SAGLASNOST!

Operacijama je dobila grudi odnosno implante, povećala je usne, a injekcijama botoksa oblikovano joj je lice zbog kojeg svi misle da je oduvek bila žena. Ipak, pre nego što su krenuli intenzivni hormonski tretmani Lea je otišla u banku sperme.

- Želim da imam decu u narednih 10 godina, ali posebno mi je važno da imam dete koje je biološki moje. Saznanje da mogu da imam bebu sa polovinom svoje DNK je neverovatno. Otišla sam u banku sperme pre uzimanja hormonske terapije jer sam znala da će posle biti kasno.

Sada, dve godine nakon početka terapije, na nekom nivou sam već biološka žena – kaže Membrejeva.

SKANDAL NA IZBORU ZA MIS DRŽAVE! Takmičarka bila na pragu POBEDE, a onda su otkrili da je MUŠKO

Buduća studentkinja komunikologije tvrdi da joj je bilo potpuno prirodno da se probudi jutru nakon ugrađivanja implanta i da ima ženske grudi.

Ona objašnjava da želi da nastavi sa plastičnim operacijama, ali da joj one sada nisu prioritet. Oduševljava se svaki put kada se pogleda u ogledalo i to je, priča sada zanosna plavuša, ono što je najvažnije.

- Moj život u novom telu konačno je postao podnošljiv i više ne moram da poričem ko sam. Napokon osećam povezanost sa svojim telom.

NIJE ZA OSETLJIVE! Pokušao je da izvede test izdržljivosti: A onda je SVE krenulo po zlu! (VIDEO)

Sada sam ono što želim da budem i nikada ne bih mogla ponovo da budem muškarac. Mislim da bi svako trebalo da prihvati pravu verziju sebe, onakvog kakav stvarno jeste jer, na kraju krajeva, to je vaš život i vaša sreća – zaključila je Lea.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
6 Beograd