Skip to main content
radar

PA OVAJ JE LUD Pobegao saobraćajcima kada su ga zaustavili, pa od kuće pozvao policiju i rekao im ovo

Foto: Youtube printscreen/First Coast News - Profimedia
Au!

Stanovnik Floride požalio se vlastima da je policija nesposobna jer nije uspela da ga uhvatiti nakon što im je pobegao tokom saobraćajne kontrole.

Nikolas Džouns (19) pobegao je 4. maja kada je policajac tražio da se zaustavi na putu u okrugu Saint Džons, na severoistoku Floride.

Oko sat vremena nakon događaja, muškarac je nazvao 911, broj za hitne slučajeve u SAD-u. "Zašto vas plaćamo?", upitao je osobu koja je odgovorila na njegov poziv.

Policajci radarom nadziru saobraćaj
Foto: Profimedia/ilustracija

Ona ga je zamolila da objasni o čemu se radi, na što je on kazao: "Policajac je u mene uperio svetla, stao je iza mene, i u trenutku kada je hodao prema mom automobilu, ja sam skrenuo i prošao pored njega".

Računajući da je policajac zapisao njegove registarske oznake, bio je skroz iznenađen shvativši da je vozeći se dalje prošao kraj četiri policajca koji nisu učinili ništa."Šta uopšte radite?", upitao je.

Njegov poziv je ipak identifikovan i Džons je dan kasnije uhvaćen pod optužbom za opasnu vožnju, bežanje od službene osobe i zloupotrebi hitnog broja.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
27 Beograd