fbpx
Skip to main content
Devojka u šumi

PREŽIVELA MESEC DANA U ŠUMI: Ne postoji nijedan deo njenog tela koji nije izujedan!

Foto: Pixabay
Još je dobro i prošla...

Lisa Teris (25) iz Luivila u Kentakiju preživela je nešto manje od mesec dana potpuno sama u šumi. Kako se navodi, jela je pečurke i divlje bobice, puna je ožiljaka i ujeda buba, a smršala je 22 kilograma.

Terisova se izgubila u Midlandu u Alabami bez obuće, telefona i torbe, a slučajno ju je pronašao motociklista koji je primetio da se “nešto pomera u žbunju”.

Pre nego što je nestala, bila je u društvu dvojice muškaraca koji su kasnije izvršili oružanu pljačku. Ona ističe da je pobegla baš zato što nije želela da bude deo toga.

Šuma
Šuma
Foto: Pixabay

Šerif Rejmond Rodžer izjavio je da je Terisova, koja je studentkinja radiologije, pobegla tokom noći u šumu u kojoj se izgubila.

- Kaže da je pila vodu iz potoka, jela bobice i pečurke. Bube su je izujedale i puna je rana. Nismo je previše ispitivali. Hteli smo da se pobrinemo da je zdrava pa smo je prebacili u bolnicu - rekao je Rodžers.

Istraga je u toku.

Sestra izgubljene devojke Elizabeta izjavila je da je njihova porodica srećna što je živa.

Devojka u šumi
Devojka u šumi
Foto: Pixabay

- Reči ne mogu da opišu sreću i olakšanje koje osećamo što je pronađena i što nam se vratila. Srećni smo što je živa, vrlo je jaka, preživela je mnogo toga. Veoma je oslabila i sve je boli - navela je ona.

Prema njenim rečima, ne postoji nijedan deo tela njene sestre koji nije u ranama ili ujedima.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd