fbpx
Skip to main content
Vilijam Tejlor

PROŠAO DETEKTOR LAŽI: Ovaj čovek tvrdi da je putovao KROZ VREME, da li mu verujete? (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/ApexTV
Evo šta je tamo video.

Čovek koji tvrdi da je putnik kroz vreme kaže kako je u sklopu projekta koji su sponzorisale britanske vlasti otišao u 8973. godinu gde se susreo s telepatskim hibridima robota i ljudi.

LEDI KRV U ŽILAMA! Skakao nad provalijom, izdao ga sigurnosni konopac (VIDEO)

Vilijam Tejlor prošao je detektor laži pričajući o svom ‘skoku’ u budućnost. Tvrdi kako je proveo šest sati u 8973. godini te da "nije želeo da se vrati” jer se radi o ‘utopiji’ u kojoj nema zločina ni sukoba jer postoji “lek za svaki problem”, piše Mirror.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Tejlor tvrdi kako je u budućnost otišao u sklopu tajnog projekta britanske vlade, te da se u budućnosti susreo sa stanovnicima kiborzima koji su imali “abnormalno velike glave i oči” i “mala usta”, te kojima je darovana besmrtnost. Ta bizarna stvorenja su izgleda ‘potomci’ današnjih ljudi, a mogu komunicirati telepatijom. Uprkos tome, Tejlor tvrdi kako je mogao da komunicira s njima na engleskom.

MLADENCI BACAJU PILIĆE U VIS I VALJAJU SE PO BLATU! Pogledajte šokantne slike sa svadbi (FOTO)

- Svako je govorio tečan engleski. Svi oni imaju usađen čip koji trenutno skenira i prevodi reči u koji god jezik im je najlakši - tvrdi Tejlor.

Kako dalje navodi, njegova je “moralna odgovornost” da kaže javnosti o putovanju kroz vreme, i tehnologiji za koju tvrdi da postoji još od 1981. S druge strane, to nije jedini put da je Tejlor navodno putovao kroz vreme. Tako kaže kako je u “cilindričnoj” mašini za putovanje kroz vreme otišao u 3.000 godinu, ali i da je taj put bio daleko manje prijatan.

DA LI IMATE HRABROSTI DA URADITE?! Pomoću ovog trika možete saznati KADA I KAKO ćete UMRETI

- Nisam želeo predugo tamo da se zadržavam. Nebo je bilo crveno a zagađenja je bilo svuda. Shvatio sam da je u vazduhu zračenje pa sam morao brzo da odem.

Ono što je zanimljivo jeste da je svaka od njegovih tvrdnji uspešno prošla detektor laži koji je organizovao ApexTV. Naime, ako je verovati Tejloru, putovanje kroz vreme će biti moguće za sve do 2028. godine, piše Net.hr.

 

Pročitajte i:

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd