fbpx
Skip to main content
golotinja

Slao joj je fotografije svog POLNOG ORGANA iako mu je rekla da to ne radi, ali smislila je savršen način da ga NAUČI PAMETI

Foto: Profimedia
Nadmudrila perverznjaka!

Devojka kojoj je nepoznati muškarac na Tviteru slao nepristojne fotografije našla je način da ga nauči pameti.

Marikler Mišel iz Vašingtona otkrila je za “Dejli star” da joj je nepristojni udvarač rekao da je “veoma slatka” i da ne može da odoli “plavim očima i pegama”, ali mu je ona jasno stavila do znanja da ima dečka. Uprkos tome, on nije odustajao, pa su nekoliko sati kasnije usledile tri fotografije njegovog polnog organa.

Marikler ih je videla, ali umesto da ih obriše, pokazala ih je dečku, nakon čega su zajedno odlučili da navalentnog tipa nauče pameti.

- Izvini, ne mogu da vidim slike. Šta si mi poslao? Mim?

- Ne baš - odgovorio joj je.

Potom je usledio njen odgovor.

- Šta je to bilo? Golotinju ne mogu da vidim. Aktiviran mi je porno-bloker na telefonu koji informaciju odmah prosleđuje lokalnoj policiji. Znam da je suludo, ali nikad ne možeš da budeš sasvim sigurna kad su u pitanju ljigavi tipovi na internetu koji šalju fotografije polnog organa.

Zavodnik je odmah promenio ploču i počeo je da se pravda da je pomenute fotografije poslao samo zato što je “previše popio”.

- Žao mi je što moram da ti kažem da je te slike verovatno već videla lokalno odeljenje policije za seksualne zločine nad ženama, što verovatno znači da već imaju tvoje slike na osnovu tvog profila... Da sam na tvom mestu, potražila bih advokata. Previše si popio? Ne verujem da će to ostaviti dobar utisak - odgovorila mu je.

Marikler se nada da će se druge žene ugledati na nju i uzvratiti perverznjacima koji šalju nepristojne fotografije.

- Nadam se da će se i druge žene poslužiti sličnim lukavstvima kako bi sebi pomogle, umesto da se osećaju kao žrtve u neprijatnoj situaciji. Ne morate da im date svu moć, čak i ako misle da imaju pravo na vašu pažnju i da mogu da vas nateraju da im odgovorite na određeni način, ili pošaljete fotografiju - poručuje ona.

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd