fbpx
Skip to main content
gojazna devojka trči

SMRDLJIVI TEROR! Džogerka redovno dok trči PRAZNI CREVA ljudima ispred KUĆE! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Izbacuje suvišni tovar!

Policija traga za misterioznom ženom koja trči i teroriše naselje Kolorado Springs gnusin javnim istovarivanjem.

Žena je počela da džogira krajem ovog leta. U početku je delovala dovoljno nevino jer samo džogira kroz naselje, zbog sunca, kardio treninga, ili čega god. Ali grad je vrlo brzo saznao za njene zle namere.

Pseći izmet na Dorćolu
Foto: Srbija Danas

Vlasnica kuće u kraju pogođena ovim terorom, Kejti Bad, rekla je da džogerka "čučne" u njen travnjak makar jednom nedeljno od početka avgusta. Njena mala deca su bila prva koja su je uhvatila na delu, pa su pozvali Bad da je pojuri i da joj se suprotstavi – ali žena navodno nije pokazala ni trunku srama, samo ponos na to kako je dobro „kakila".

„Moja deca su rekla: 'Tamo neka teta kaki - kaže Bad. - I tako ja izađem i fazonu sam...'Da li si ozbiljna? Da li zaista kenjaš pred mojom decom!? A ona je u fazonu, 'Da, izvini!"

Žena se tad izvukla, ali su „bombe" nastavile da se pojavljuju – i nisu delovale kao da su produkt sindroma nervoznih creva ili drugih stomačnih problema. Kako tvrdi Bad, postoji mnogo javnih wc-a u obližnjem parku, ali džogerka je izabrala da ostavlja izmet ispred njihove kuće ili u dvorištima u komšiluku. Prijavljeno je da čak nosi i svoj toalet papir, tako da su govna definitvno sa predumišljajem. Prema KKTV, kenjajuća sprinterka je primećena kako seje "veknice" blizu Valgrinsa, umesto da iskoristi neki od objekata u blizini sa toaletima.

trčanje u šumi
Foto: Profimedia/ilustracija

- Stavila sam znak na kome piše – Molim te, preklinjem te da prestaneš - kaže Bad. - Prošla je pored oko 15 puta juče i dalje se istovaruje.

Bad je pokušala da provali raspored njenog trčanja/sranja, da bi mogla da je uhvati i da je isprska baštenskim crevom ili bilo čime bi mogla da odvrati odraslu osobu od toga da vrši nuždu na njenoj travi, ali trkačica je previše pametna za to.

- Druga dva puta smo je uhvatili... Ali je promenila putanju zato što je znala da je gledam.

Bad je predala video zapis ove žene policiji u nadi da će stati na put njenom smrdljivom teroru.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
15 Beograd