Skip to main content
šuma

STRAVA I UŽAS! Čovek brao divlje pečurke, ugledao MRTVO LANE, a onda provirila JOŠ JEDNA GLAVA!

Foto: Profimedia
Nikad do sada viđeno!

U pohodu na divlje pečurke, jedan čovek iz Friburga u Minesoti, u šumi je pronašao dvoglavo lane i o svom otkriću odmah je obavestio Ministarstvo prirodnih resursa te američke savezne države.

Istraživači su utvrdili da je reč o mladunčetu ženskog pola, koje je bilo čisto i suvo, kao i da je preminulo najverovatnije neposredno pre pronalska.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Lav odvukao, pa napao čoveka - posetioci prestravljeno VRIŠTALI! (VIDEO)

Kako veruju istraživači sa Univerziteta u Džordžiji, to je prvo dvoglavo mladunče jelena, koje se potpuno razvilo i došlo na svet prirodnim putem.

dvoglavo lane
Foto: Gino D’Angelo/University of Georgia

Ovo dvoglavo lane otkriveno je u maju 2016. godine blizu Friburga, na mestu udaljenom oko kilometar i po od reke Misisipi.

Đino D'Anđelo, istraživač sa Univerziteta u Džordžiji koji se bavi proučavanjem jelena, rekao je da je jedini primer dvoglavog mladunčeta pre ovog, zabeležen dok je mladunče bilo još u stomaku majke.

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Kamerom zabeležio jezivi detalj na starom GROBLJU! (VIDEO)

dvoglavo lane
Foto: Gino D’Angelo/University of Georgia

- Ovo je neverovatno i izuzetno retko. Ne možemo čak ni da procenimo koliko je retka pojava. Od desetine miliona mladunaca rođenih godišnje u SAD, verovatno se javljaju abnormalnosti u divljini o kojima čak i ne znamo - rekao je D'Anđelo.

Laboratorijski testovi pluća pokazali su da mladunče nikada nije udahnulo vazduh jer je rođeno mrtvo.

Obdukcijom je otkriveno da je mladunče imalo slabo razvijenu jetru, dodatnu slezinu i crevne traktove. Takođe, postojala su dva srca koja su delila jednu perikardijalnu vreću, tkivo koje okružuje srce.

OTKAZ POD HITNO! Policajci odneli 540 kila marihuane, pa rekli - POJELI JE MIŠEVI

Anatomija tela pokazala je da mladunče ne bi bilo sposobno za život. Ipak, lane je pronađeno u prirodnom položaju, što sugeriše da je majka pokušala da brine o njemu nakon rođenja.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd