fbpx
Skip to main content
Sve za ljubav

SRAMNA EMISIJA SVE ZA LJUBAV! Tajkunu deca traže ženu, VREĐAJU JADNE devojke: NAKAZE! Gledaoci BESNI

Foto: Youtube printscreen/Телеканал Ю
Ko je ovo dozvolio?!

Konstantin Šerbinin (54), ruski multimilioner koji se obogatio na naftnom biznisu je prepustio deci da mu izaberu ženu i to u shouu ‘Millionaire for Marriage’, ili ti emisiji "Sve za ljubav". 

KADA ĆE SLEDEĆA? Ovo su sve APOKALIPSE koje smo do sada preživeli!

Šerbinin ima tri kćeri i dva sina te kaže kako im veruje da će između 2000 kandidatkinja izabrati onu pravu. Dok stariji sin vodi posao, otac kćeri i mlađi sin su se upustili u traženje nove mlade. Gledatelji su optužili producente jer se emisija koja bi trebala biti o ljubavi, pretvorila u bitku za milionera koji će pobednici osigurati lagodan život.

Sledećeg meseca će se KONAČNO znati da li čudovište iz Loh Nesa POSTOJI ILI NE!

Prema pravilima, takmičarke pre nego upoznaju neženju moraju uveriti njegovu decu da su one to zaslužile. Žene su prvo izlazile pred decu milionera i oni su nekoliko sekundi komentarisali njihov izgled i njihove godine. Većinu njih deca su odbila na ružan i ponižavajući način. 

PREKO CELIH GRUDI! Evo kako je izgledala TETOVAŽA kralja Aleksandra Karađorđevića! (FOTO)

- Što ova radi u shouu. Tata voli mlađe i zgodne, s ovom će mu biti dosadno - rekla je Šerbininova kći (16) za kandidatkinju (40). 

- Nisi prikladna za nas. Tata voli visoke cure, ali ti si previsoka. Bila bi dobra kandidatkinja za našeg brata Konstantina, ali nažalost tražimo kandidatkinju za našeg oca. Doviđenja - rekla je kći Olga (20), takmičarki Ekaterini koja je odbojkašica. Olga je nakon toga rekla i da je bila jako stroga jer im ne trebaju "nakaze u svom domu".

Baka (68) se pojavila u "Ja imam talenat", a kada je počela da se SKIDA - svi su zanemeli! (VIDEO)

Takmičarke će kroz šou osetiti kako je to živeti u luksuzu, ali će i morati proći detektor laži i odati tajne koje bi najradije zaboravile. Na kraju, pobednica će dobiti bračnu ponudu od  Šerbinina, a na njoj je onda da ju prihvati ili ne.

Konstantin Šerbinin je bio u braku i razveo se pet puta. Bio je i u tri ozbiljnije veze koje nisu završile brakom. Kaže kako on očito ne vidi razliku između poštenih žena i onih koje samo žele njegovo bogatstvo pa bi sada njegova deca trebala biti ta koje će odlučiti koja želi novac, a  koja od kandidatkinja traži pravu ljubav, prenosi OddityCentral. 

Pročitajte i:

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd