fbpx
Skip to main content
Svadba

SNAJKA GA POLOMI K'O GRISINU Haos na SRPSKOJ SVADBI - skočila na sto i razlupala ga totalno (VIDEO)

Foto: Printscreen
Snimljena u akciji!

Kada nas ponese dobra atmosfera na veseljima, podstaknuti kojom čašicom više, ponekad umemo da preteramo, te i da neplanirano postanemo "zvezda večeri", što nam kasnije, kada se setimo šta smo uradili, i nije baš za ponos. Upravo takvu jednu noć, imala je devojka iz Srbije, koja je tokom svadbenog veselja u jednom trenutku poželela da zaigra na stolu. Međutim, stvari se nisu odvijale onako kako je ona zamislila i želela.

Video snimak devojke, navodno je nastao na jednoj svadbi u Srbiji, a postao je hit na društvenim mrežama nakon što je nju malo ponela atmosfera tokom pesme "Danas majko ženiš svoga sina".

Naime, ona je obučena u tesni crveni triko, prvo stala na stolicu, da bi zatim skočila na sto, verovatno sa namerom da zaigra na njemu. Međutim, kako se na njemu nalazilo stolnjak, te i zbog težine, umesto da se nađe na njemu, onda je jednostavno propala, i našla se na podu venčane sale. A posle i na društvenim mrežama, pošto je čitavu, po nju, neprijatnu situaciju, neko snimio i postavio na svoj nalog.

 

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd