fbpx
Skip to main content
Urna

Tek kada se vratila sa rasprodaje shvatila je ŠTA JE KUPILA: Nisam znala sta da radim, da li da je OTVORIM ILI DA JE BACIM?

Foto: Instagram printscreen
Morbidna priča!

Žena iz Velingtona, u Ohaju, koja ne propušta priliku da nabavi polovne stvari po niskoj ceni, shvatila je da je teg za papir u obliku srca koji je pre pet godina kupila na rasprodaji starih stvari za 1,30 dolara, zapravo urna sa pepelom preminule osobe.

-Sedela sam i gledala šta se nudi na Amazonu i ugledala isti takav teg za papir koji je neko prodavao za 30 dolara. Uvećala sam sliku i saznala da je to urna za čuvanje manje količine ljudskog ili životinjskog pepela - napisala je na društvenoj mreži Džesika Roberts.

Nije znala šta da radi.

- Da li da je otvorim? Ili da je bacim? Ako sam išta naučila iz horror filmova onda je to da zbog takvih stvari mogu da te proganjaju duhovi- kaže ona.

Urna
Urna
Foto: Instagram printscreen

Sledećeg jutra je smogla hrabrosti da otvori kutiju. Videvši da se u njoj zaista nalazi pepeo, čvrsto je rešila da nađe vlasnika. Kako je izjavila za “Velington kronikl telegram”, odlučila je da vrati urnu na vreme za Božić, a ako ne uspe, onda će je čuvati kao da je reč o ostacima člana porodice. Na kraju se pravi vlasnik stvarno pojavio i sve se dobro završilo.

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
8 Beograd