fbpx
Skip to main content
Par gleda horor film

Tokom snimanja na setovima su se dešavale čudne stvari! OVI FILMOVI SU UKLETI! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Da li ste ih pogledali?

Bilo da je u pitanju snimanje nekog horor filma ili filma sa SF tematikom, na filmskim setovima dešavale su se nekad situacije opasne po život.

PAKLENI TEROR LJUBE ZEMUNCA U CZ-u: Zbog OVOGA je terao zatvorenike da ŽVAĆU parče hleba 30 DANA!

Tokom snimanja filma Mela Gibsona "Stradanje Hrista", glavnog glumca Džima Kavizela je udario grom tokom snimanja scene na planini, ali je na sreću preživeo. Nekoliko dana kasnije, slična situacija se dogodila i asistentu režije.

Situacija sa snimanja ostvarenja "Osvajač Džingis Kan" donosi još ozbiljniju i čudniju priču. "People" piše da je trećina ekipe koja je radila na filmu obolela od raka.

- Film je snimljen 1956. a do 1979. od 220 ljudi koji su radili na ovom ostvarenju, od raka je obolelo 90. Lokacija snimanja je bila u Juti, u gradu Sveti Džorž u kome je visoka stopa obolelih od ove teške bolesti.

JEZIVA SCENA NA GROBLJU, MEŠTANI STRAHUJU: Nađen kako sedi na grobu! A pored flaša puna krvi (VIDEO)

Reditelj Tob Huper snimio je "Poltergeist" 1982. godine. Iako je film doživeo veliki uspeh, mlade glumice koje su radile na njemu, nisu poživele da u tom uspehu uživaju. Dominik Dan je ubijena iste godine kada je film izašao, a njena kolegnica Heder O'Rurk je preminula nekoliko godina kasnije od bolesti. Jedan od glumaca tvrdi kako su za potrebe snimanja korišćeni pravi kosturi kao rekviziti.

Svi znamo za "Zonu sumraka", koja je mnogima uterivala strah u kosti osamdesetih godina. Izgleda da je bila i strašna i u stvarnom životu. Naime, dok su snimali prizore vijetnamskog užasa, helikopter korišćen na snimanju počeo je da pada. Elisa helikoptera odrubila je glavu Viku Morou, a poginuli su i dečji glumci Mica Din Li (7) i Reni Šin Ji Čen (6).

ISPUNJENA MU JE POSLEDNJA ŽELJA! Sahranjen je 64 milijarde kilometara od Zemlje (FOTO)

Film Kristofera Nolana "Mračni vitez" takođe se nalazi na ovom spisku. Jedan radnik je preminuo tokom snimanja, a i navodno se glumac Hit Ledžer predozirao upravo zbog uloge u ovom ostvarenju. Kristijan Bejl koji igra Betmena tokom snimanja biva optužen za napad, a Morgan Frimen je jedva preživeo saobraćajnu nesreću, koja mu se baš u tom periodu dogodila.

Tokom snimanja jezivog "Isterivača đavola" je izgoreo je ceo set, a glumice Linda Bler i Elen Burstin su povređene.

11 DANA URLIKALA I ZAPOMAGALA IZ KOVČEGA! Nesrećna žena greškom ŽIVA SAHRANJENA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Možda najukletiji film svih vremena je "Rozmerina beba", jer je kompozitor muzike za filma Kristof Komeda preminuo nakon pada, a producent Vilijam Kasl završio u bolnici zbog bolesnih bubrega. Takođe, suprugu Romana Polanskog, Šeron Tejt ubila je porodica Menson.

Vozio je autoputem, kad je ugledao čoveka u zavojima sa nožem u ruci, dok hoda posred druma! VIDEO

Reditelj poznatog horora "Anabel", Džon Leoneti kaže da su se i tokom njegovog snimanja dešavale čudne stvari. Jednom prilikom kada je stigao na lokaciju gde su snimali, video je otisak ruke sa tri prsta na prašnjavom prozoru. To ne bi bilo nešto čudno da demon iz filma nema tri umesto pet prstiju. Jednom od glumaca je pala lampa na glavu i to baš na mestu gde je njegov liku filmu ubijen. "Anabel" je snimljena po priči o jednoj ukletoj lutki koja se trenutno čuva u jednom muzeju u Americi.

 

Pročitajte i:

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd