Skip to main content
Šon Simons

UPOZNALI SE NA FEJSU, imali divnu vezu! Jedno veče devojci je zazvonio telefon, a on je postao MONSTRUM!

Foto: Facebook printscreen
Nije se ovome nadala!

Šon Simons iz Velike Britanije, koji je nekada radio kao barmen u toplesu, odgovara pred sudom nakon što je optužen da je zlostavljao svoju devojku tako što joj je uvio glavu u peškir, a zatim polivao vodom.

Kako je u Kraljevskom sudu u Kingstonu na Halu rekao tužilac Nil Džons, devojka je "gubila dah i mislila je da će umreti". Kasnije tog 20. jula 2016. Simons je u napadu ljubomore izvadio nož pretio joj je da će je ubiti.

TVRDE DA IM JE SEKS VRH: Njemu je 19, a ona ima 72 godine, venčali su se nakon dve nedelje!

Žrtva je posle dva incidenta još kratko vreme bila u vezi s njim, ali se kasnije preselila da bi pobegla od njega. Ona je izjavila da "neće biti sigurna ako Šon bude pušten iz pritvora".

- Svesna sam koliko me je malo delilo od smrti za to kratko vreme koje sam provela s Šonom i ne verujem da bih ostala živa kada bismo se ponovo sreli. Moram da napustim Hal. Verujem da će ubiti neku drugu ženu ako ga puste - rekla je.

Šon Simons
Foto: Facebook printscreen

Nakon što je saslušano još pet žena koje je zlostavljao, sudija Mark Beri odložio je izricanje presude radi procene rizika koji preti od Simonsa. Par se upoznao na Fejsbuku tog leta i gotovo odmah su počeli da se zabavljaju. Devojka je izjavila da joj je bio veoma drag, ali da je ubrzo shvatila da je ekstremno ljubomoran. Mesec dana pre davljenja pod vodom, doveo ju je do suza kada ju je pljunuo u lice dok su zajedno ležali u krevetu. Incident je usledio posle njenog 20-minutnog telefonskog razgovora s bivšim dečkom. Simons je bio opsednut njime i zbog njega ju je davio. Sve je počelo navodnom igrom, ali on ju je kasnije vezao za kadu i počeo da je davi.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pustio da ga ujede ZVEČARKA kako bi dokazao VERU!

- Optuženi joj je vezao zglobove pojasom kućne haljine, što je bilo dovoljno da joj na zglobovima ostanu tragovi - rekao je tužilac.

Zatim joj je stavio debeli peškir preko lica i osetila je kako joj sipa vodu na glavu. U decembru prošle godine, Smons je započeo vezu s drugom devojkom, koja je takođe bila žrtva njegovih ljubomornih ispada. Osim što joj je slao preteće poruke, upao je s nožem na žurku na kojoj je bila, ali je domaćin takođe zgrabio nož i oterao ga.

Simons je priznao krivicu za napad i nanošenje fizičke povrede, pretnju ubistvom, vređanje policije i slanje pretećih poruka.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Stevan's picture

Stevan

A zasto je ona, kad je vec imala divnu vezu, imala zelju da se i dalje cuje sa bivsim? Dakle mozda ovaj jeste monstrum i za to sto je uradio nema opravdanja... ali je i ona f**sa. Molim lepo.

0 | 2

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd