Skip to main content
zmaj

Žena ZMAJ, ali BUKVALNO! Saznala je da boluje od SIDE, pa rešila da se operiše i UMRE kao ova životinja

Foto: Profimedia
Nema uši, ima jezik kao zmija, osam rogova i zelene beonjače!

Eva Meduza (56) je potrošila čitavo bogatstvo na plastične operacije i tetovaže kako bi izgledala kao zmaj - jer ne želi da umre kao čovek.

Naime, ona tvrdi da je najneobičniji transseksualac na svetu, čak ima i jezik kao zmija, ali i rogove!

- Za mene je ova transformacija najveće putovanje u mom životu. Postoje duboki razlozi zašto ovo radim. Imam dve majke - jedna je ona koja me je rodila, a za moje drugo rođenje su zaslužni moji roditelji reptili. Nadam se da će moja priča da pomogne drugima, ne samo onima koji su prošli kroz teška vremena, već i onima koji su izgubili nadu. Ja znam kako je biti na tom mestu - rekla je Eva, pa potom dodala:

Ona tvrdi da je u braku sa PIRATOM koji je UMRO pre 300 godina! Jednom je pomislila da je TRUDNA!

- Pre moje transformacije sam bila potpredsednik jedne od najvećih banaka u SAD, a onda sam saznala da sam HIV pozitivna i plašila sam se da ću umreti. Nisam želela da umrem i da izgledam kao čovek. Iako su ljudi dobri i čisti u poređenju sa ostalim vrstama, oni su takođe i najrazorniji kada nekoga mrze - iskreno je objasnila žena zmaj.

Na čelu ima osam rogova, uklonila je uši, preoblikovala nos, modifikovala zube, "ulepšala" beonjanče i još mnogo stvari izmenila je na sebi.

Meduza ističe da želi da postoji otvoren dijalog o modifikaciji tela i da svet razume kako je to biti gej muškarac, a sada i transseksualna žena.

MOŽE DA SAMU SEBE PORAĐA! Devojka snimila sebe u NEZAPAMĆENOJ POZICIJI i osvojila svet (VIDEO)

Ona ima oko 4000 pratilaca na Instagram profilu, više njenih fotografija možete pogledati OVDE.

Uvrnuto, zar ne?

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
10 Beograd