fbpx
Skip to main content
Nataša Bekvalac

BAHATA NATA: Bekvalčeva odbila da plati račun u hotelu i vrištala: "Znate li vi ko sam ja?"

Foto: Srbija Danas
A zaradila je 7.000 evra za nastup.

Zaposleni u jednom hotelu u  Herceg Novom proglasili su Natašu Bekvalac za najgoreg gosta, jer je bila vrlo nekulturna, piše dnevni list "Kurir".

Novosadska pevačica je napravila skandal zbog računa za nekoliko koktela koji nije htela da plati, a deblji kraj izvukli su konobari koji rade za platu od 250 evra. Ona je uslovila ljude iz jednog kluba u Igalu da joj plate smeštaj u hotelu u zamenu za nastup, ali je tražila da njen bend i dve sestre takođe odsednu u istom hotelu gratis.

Pročitajte OVDE šta poručuje Maša Terzić, dok Veljko uživa u novoj vezi.

- 'Ajde da razumemo da damo sobe muzičarima, ali da vodi pola familije sa sobom, nije mi jasno. Pa ako već izigrava džeka, što im ne plati hotel - pita se radnik hotela.

Pružena joj je vrhunska usluga i svima koje je povela je sve vilo za džabe, ali najgore je bilo kada je jednog dana bila na bazenu i sa sestrama naručivala koktel za koktelom, a kada joj je konobar doneo račun, jer je samo prva tura bila na račun kuće, ona nije htela da ga plati i drala se na njega.

Nataša Bekavalac
Foto: Srbija Danas

- Ja ovde ništa ne plaćam, je l kapiraš? Ni ovo piće neću da platim, ne pada mi na pamet! Znaš li ti ko sam ja? Idi pitaj direktora ako ne znaš - siktala je Bekvalčeva, a konobar nije hteo da ulazi u raspravu sa njom.

Na kraju je on platio njen ceh od svoje skromne plate, a ona je otišla kući sa netaknutim honorarom od nastupa koji iznosi 7.000 evra.

Pročitajte OVDE kako je Nataša Bekvalac demantovala da se ponašala ružno prema osoblju hotela u Herceg Novom.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd