fbpx
Skip to main content
Jelena Tinska

Jelenu Tinsku pamtimo kao SEKS BOMBU, a tek da vidite NJENU ĆERKU - dobitnicu OSKARA! (FOTO)

Foto:Youtube/printscreen/dbtradeco
Neviđeno seksi.

Zelda Tinska, balerina, glumica i producentkinja (41), ćerka glumice i spisateljice Jelene Tinske, nalazi se na listi Srpkinja koje su dobile Oskara, otkriva kakav je osećaj biti oskarovac, kakav je Leonardo Dikaprio privatno...

- Jednog dana, kad sam se spremala za put za Beograd, agent me je zvao i rekao mi je da imam audiciju za film "Plaža" Umrla sam od smeha i rekla da nažalost neću biti tu, jer sam već kupila kartu i da smatram da ću samo baciti pare na promenu karte jer nema nikakve šanse da ja tu ulogu i dobijem. Bio je toliko uporan da sam na kraju pristala i potpuno neočekivano dobila ulogu – objašnjava glumica.

VELIKI HIT EKS-JU KRIJE TAJNU O SILOVANJU: Svaki dan pevate OVU pesmu, a ne znate JEZIVU istinu!

A onda sledi upoznavanje se neodoljivim Leonardom.

- Leo je bio uveliko poznat kad smo snimali film, ali uprkos svemu tome, bio je fin i zanimalo ga je sve redom i nije se pravio važan. Kad je Leo stigao na Tajland, upoznao se sa svima redom, ali mene nije bilo u tom trenutku. Kad sam došla na večeru, prišao mi je i rekao: "Je l' si ti Zelda? Sve redom smo upoznali, ali Zeldu još uvek nismo, pa mora da si ti ta. To je najbolje ime na svetu". Onda je seo sa svojim drugarima pored mene i kao obični klinci krenuli su da mi pričaju kako je neverovatno da su upoznali nekog ko se zove kao njihova omiljena kompjuterska igrica. Čudan je osećaj što je jedan od najpoznatijih glumaca na svetu prišao baš meni i proveo pola sata pričajući o imenu i igrici. Znam da sam na kraju razgovora pomislila kako je život neverovatan. Da ja sedim sa Leom i pričam o glupostima u hotelu sa pet zvezdica na Tajlandu, a on je tako nedostižan i san mnogih - objašnjava ona.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd