fbpx
Skip to main content
Anastasija Ražnatović

KOSTADINE SMUČIO SI MI SE: Anastasija se POVERILA drugaricama i evo šta je SVE REKLA!

Foto: Srbija Danas
Dosta joj je svega.

U javnosti se poslednjih dana dosta spekulisalo o raskidu Anastasije Ražnatović i Kostadina Terzića, a Cecina mezimica se po tom pitanju požalila drugaricama.

Nakon svađe zbog Topalkove ćerke Helene, koju je Terzićev sin  muvao u jednom noćnom klubu i to pred Anastasijom, (o tome više saznajte OVDE) ona je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Ražnatovićeva se požalila drugaricama da više ne može da trpi to što je Terzić ponižava u javnosti,  i da je najbolje da se neko vreme ne viđaju, piše Kurir.

OGLASILA SE! Dok Kostadin MUVA DRUGE DEVOJKE, evo šta mu Anastasija PORUČUJE! (FOTO)

- Anastasiaj i Kostadin su donedavnio imali predivnu vezu. Međutim, on je počeo da se ponaša čudno i sve češće da joj pravi probleme. Dešavalo se da izađu zajdeno, a da on muva druge devojke,  na njene oči. Koja bi devojka to trpela. Pričala nam je da joj se smučio, da je blamira gde god da stigne i da se baš promenio. Iako je sigurna da je Kostadin voli, ne može da pređe preko toga. Odlučila je da se udalji od njega na neko vreme, a kasnije će videti da li će obnoviti vezu. Za sada se čuju samo kao prijatelji- otkriva jedna Anastasijina drugarica.

 

A photo posted by  A N A S T A S I J A  (@raznatovicanastasija) on

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd