fbpx
Skip to main content
goga sekulic

Nezapamćen skandal: Gogina SVEKRVA PREBILA ROĐENU MAJKU!

Foto: Srbija Danas
"Ne pljuj mi snajku"

Goga Sekulić (39) definitivno nema sreće sa porodicom svojih emotivnih partnera. Tek što je ušla u vezu sa džijudžicu borcem Urošem Domanovićem (24), za koga želi da se uda i rodi mu decu, a već se našla u centru skandala s njegovom familijom.

GOGA OTKRIVA: Ovo je PRAVA ISTINA o meni i Urošu (FOTO)

Uroševa baka se prema pisanju Kurira, protivi njegovoj vezi sa Gogom, ali ih njegova majka podržava. Međutim, starica je veoma odlučna da ih rastavi, pa Sekulićevu pljuje i naziva je pogrdnim imenima, što je toliko iznerviralo mamu mladog sportiste da ju je pretukla. To se desilo prošle nedelje, kada su Goga i Uroš javno priznali svoju vezu, pričali o svojoj ljubavi i fotografisali se za magazin Stori.

KAKVA ŠOK PROMENA! Niko se nije tako izmenio kao GOGA SEKULIĆ - evo kako je PRE IZGLEDALA (FOTO)

 

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

- Posle objavljivanja Goginih i Uroševih zajedničkih fotografija u medijimam u kući je izbio haos. Baba je vikala, bukvalno ju je čulo pola komšiluk. Rekla je da će ih rastaviti kako zna i ume, da jedna pevaljka ne može da bude snajka, a onda je reagovala roševa majka i udarila je. Napravila joj je povrede na licu, nakon čega je starica smeštena u jedno prihvatilište u Vranju - kaže izvor Kurira.

Majka Uroša Domanovića, za razliku od svoje  majke, a Uroševe bake, obožava Gogu i smatra da je njen sin napravio odličan izbor.

- Njoj se baš dopala Sekulićeva, za koju kaže da je dobar čovek, a i videla je da joj je mnogo stalo do njenog sina i da ga je iskreno zavolela.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd