fbpx
Skip to main content
Scena iz filma Lepa sela lepo gore

VODITELJKA SE GRDNO KAJE: Rekla sam "Odoh do WC-a" i pobegla sa snimanja "Lepih sela"! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/CobraFilmOfficial
Otkrila grešku od pre 20 godina koju ne može da prežali.

Svi koji su gledali film "Lepa sela, lepo gore" znaju da Gvozden, koga tumači Velimir Bata Živojinović, u jednom trenutku kaže: "Kakvo slikanje, nema ništa od tog slikanja. Posle može da mi ubaci tuđe reči u usta. I ono... Kako se zove... MONTAŽA - tu može da nas ocrni i da nas ubaci kako hoće! N-E-M-A  N-I-Š-T-A  O-D  S-L-I-K-A-NJ-A!"

Možda je montaža moćna, ali teško da bi pomogla poznatoj srpsko voditeljki da ispravi grešku koju je napravila pre 20 godina kada je pobegla sa snimanja kultnog filma Srđana Dragojevića o raspadu Jugoslavije i potonjem ratu.

Ruška Jakić
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Ruška Jakić je ispričala kako je dobila ulogu u "Lepim selima", ali je otkrila da se ta epizoda u njenoj karijeri nije završila slavno.

- Srđan Dragojević je insistirao da se pojavim u njegovom filmu. Trebalo je Vanja Bulić, ja i još nekoliko ljudi da u jednoj sceni protestvujemo ispred bolnice. Došli smo na snimanje oko osam uveče, ali do ponoći ništa nismo snimili. Rekla sam im: "Odoh ja do toaleta, odmah se vraćam", i pobegla kući. Sad se baš kajem što sam to uradila. Srđan mi nije zaboravio bekstvo, pa mi je kasnije dao jednu malu ulogu u filmu "Mi nismo anđeli 3" - ispričala je Ruška Jakić za "Informer".

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd